Srbija Vesti

Bjelogrlić optužen zbog tuče s Gagom Antonijevićem, preti mu 6 meseci zatvora

bjelogrlic tuca

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužni predlog protiv Dragana Bjelogrlića za krivično delo nasilničko ponašanje i predložilo kaznu zatvora od šest meseci.

To je potvrđeno u ovoj pravosudnoj instituciji, javlja Nova.rs.

Podsećamo, Bjelogrlić je uhapšen 23. avgusta zbog nasilničkog ponašanja za šta je propisana kazna zatvora od šest meseci do pet godina zatvora.

Po nalogu tužilaštva, određeno mu je zadržavanje do 48 sati, a na slobodu je pušten dan kasnije, podseća Nova.rs.

Do sukoba je došlo u kafeu hotela „Ambasador“ u centru Niša, gde su boravili gosti glumačke manifestacije „Filmski susreti“.

Reditelj Predrag Gaga Antonijević je oko četiri sata ujutro pozvao policiju i kazao da ga je Bjelogrlić tukao. Rekao je da je sedeo u kafe baru kada mu je Bjelogrlić sa kojim je od ranije u lošim odnosima i sa njim vodi i sudske sporove, prišao i bez ikakvog razloga i povoda mu zadao dva udarca u glavu. Bjelogrlić je, s druge strane, rekao da je naseo na provokacije i da mu je žao zbog toga.

Kako je Nova.rs nezvanično saznala, Bjelogrlić je posredstvom svog advokata ponudio primenu načela oportuniteta, odnosno da okrivljeni plati 100.000 dinara u dobrotvorne svrhe, a da ne bude krivično gonjen, ali je tužilaštvo taj predlog odbilo i optužilo ga.

Udri, Bjela! Oni žele da nastave da nam rade šta hoće. Mi želimo pravdu. I osvetu

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


146 Shares
146 Shares
Share via
Copy link