Magazin

Bjela žali što je čast branio na pogrešan način, Gaga kuka da je Zone vikala: Ubij Žvalavog!

bjelogrlic
Foto: Printskrin/ YouTube

Dragan Bjelogrlić je u izjavi za Tanjug rekao da mu je žao  što je odgovorio na neprimeren način na provokacije reditelja Gage Antonijevića, koje mu je uputio te večeri, a  koje traju već godinu dana i više. Sa druge strane reditelj Antonijević je opisao je sve detalje incidenta u niškom hotelu “Ambasador” tokom saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu kao i šta je tačno tom prilikom rekla Katarina Radivojević.

– Kao čovek i umetnik okrenut sam vrednostima i gajim vrednosti koje preziru agresiju, i sa te strane nikako ne mogu biti ponosan na taj svoj postupak. Ja sam čovek koji drži do svoje časti i spreman sam da svoju čast i dostojanstvo uvek branim. Nažalost, te noći sam svoju čast branio na pogrešan način – istakao je on, dodavši da mu je žao svih onih koje je taj postupak na bilo koji način povredio, prenosi Tanjug.

–  Ali to je moj život, ja njega nosim i nosiću ga uvek uzdignute glave – zaključio je Bjelogrlić.

Antonijević je opisao je sve detalje incidenta  u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

– Dok sam razgovarao sa prijateljima koji su bili sa moje leve strane, ja sam primetio da mi se približava neko, to sam uočio perifernim vidom, jer sam bio okrenut na drugu stranu, te sam u prvi mah pomislio da mi prilazi konobar koji je takođe imao belu košulju. Tada sam zadobio jedan udarac zatvorenom šakom u predelu lica, tada sam uočio Bjelogrilića – navodi se u iskazu Antonijevića.

– Nisam mogao da ustanem od šoka i udarca koji sam zadobio i zbog zdravstvenih problema sa nogom, ja sam osumnjičenog odgurnuo nogom, kada sam primetio da je pogledao ka stolu na kojem se nalazila čaša i rukom krenuo da je uzme, zbog čega sam ja uzeo tu čašu i bacio je na stranu. Onda me je osumnjičeni više puta udario zatvorenom šakom u predelu glave – ispričao je Antonijević.

– Ja se sećam da je u periodu dok mi je zadavao udarce i kada su nas razdvajali, upućivao pretnje i uvrede, sećam se da mi je rekao: “Što me prozivaš, ubiću te, šta se kur**š, je**m ti Daru” – naveo je reditelj i konstatovao da je pretnje shvatio ozbiljno zbog čega strahuje za svoju bezbednost.

Između ostalog, Antonijević se prisetio šta je tačno rekla Katarine Radivojević, koja je prisustvovala incidentu.

– Kad su nas već razdvojili, došla je Katarina Radivojević, sećam se da je rekla: “Nemoj, nemoj, ja bih ga ubila, ubij žvalavog”. Ja bih napomenuo da sa njom nemam komunikaciju više godina nakon što sam je otpustio sa snimanja serije – rekao je Antonijević u Tužilaštvu.

Udri, Bjela! Oni žele da nastave da nam rade šta hoće. Mi želimo pravdu. I osvetu

generic vignette (DESK luftika.rs)
191 Shares
191 Shares
Share via
Copy link