Magazin Srbija

“Ubila si mi tatu, više ti nikada sveću neću zapaliti”: Reči Biljanine ćerke na grobu majke lede krv u žilama

biljana-ivan-leskovac
FOTO: BRANKO JANAČKOVIĆ, DRUŠTVENE MREŽE / RINGIER

Ćerka Biljane i Ivana Stojanovića saznala je da je njena pokojna majka osumnjičena da je pre 3 godine ubila oca i zabetonirala ga u pomoćnoj prostoriji.

Podsetimo, Biljana Stojanović nestala je krajem juna, a posle nekoliko dana nađena je mrtva. Na dan njene sahrane porodica je u šupi pronašla zabetonirano telo za koje se ispostavilo da je njen suprug Ivan. Porodica i prijatelji do tada su verovali da je Ivan na privremenom radu u Rusiji.

biljana-ivan-leskovac-2
FOTO: BRANKO JANAČKOVIĆ / RINGIER

Biljana i Ivan su u braku dobili troje dece, a Ivanov brat Nenad tvrdi da je njihova najstarija ćerka obišla majčin grob.

– Njihova ćerka saznala je za celu priču. Pošto je bila subota, dan kada se ide na groblje, skupila je snage i otišla. Zapalila joj je sveću i onda izustila jednu jezivu rečenicu: „Ovo ti je, monstrume, prva i poslednja sveća koju sam ti zapalila, više ti nikada na grob neću doći, ubila si mi tatu!“, a potom je otišla – rekao je Nenad za medije, prenosi blic.rs.

Podsetimo, Više tužilaštvo u Leskovcu naložilo je obdukciju i toksikološke analize nađenog tela, a čeka se i DNK veštačenje kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da je reč o Ivanu Stojanoviću.

Izvor: blic.rs

Ispovest roditelja i brata koji je našao zabetoniranog Ivana: Kukali smo za Biljanom, a ona ubila našeg sina

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

17 Shares
Share via
Copy link