Horoskop Horoskopski znakovi

Bik, Rak i Vaga u novembru 2021. doživeće tektonske potrese u ljubavi

nedeljni horoskop jesen

Ljubavne veze postaju ozbiljnije početkom novembra kada Venera prelazi u Jarca, što za nas znači da ne tražimo bilo koga, već onu pravu osobu.Nakon toliko nedavnih retrogradnosti i četiri planete koje su se okrenule direktno u oktobru, mnoge veze su na prekretnici, čak i ako je to samo u načinu na koji komuniciraju.

Iako ima manje ključnih tranzita tokom meseca novembra, svaki od njih ima snažan udarac na naše odnose.Posle perioda koji je izgledao kao potpuna konfuzija, ulazimo u period jasnoće u odnosima gde će istina biti vodilja ka budućnost o kojoj sanjamo.

Bik

Velike stvari će se dogoditi ovog meseca za vas uporedo sa pomračenjem Meseca u vašem znaku koje je za samo nekoliko nedelja. Za vas, proteklih nekoliko meseci pratila su razmišljanja i dileme o stabilnosti vaše veza i šta ona uopšte znači za vas.

Bilo je prilika da rastete, kao i da dozvolite da se vaša perspektiva promeni kako biste uključili više potreba vaših partnera u vezu.

Ovog meseca, razmislite dobro, bilo da je u pitanju veridba, zajedničko useljenje ili samo konačno izgovorite kako se osećate, vreme je da stvari pređu na sledeći nivo.

Rak

Ovo bi trebalo da izgleda kao emocionalno stabilniji mesec za vas. Sa toliko energije vazduha prošlog meseca i retrogradnih planeta, bilo je teško pratiti šta uopšte osećate i verovatno ste na kraju bili izgubljeni.

Ako ste nedavno napravili korak unazad u svojim vezama, sada je vreme da ponovo uložite sebe i svoju energiju u svog partnera.

Ali to ne znači da se treba vratiti na ono što je bilo. Usredsredite se na sebe i svoje potrebe, ne pokušavajte da prekomerno kompenzujete ili ćete se iscrpeti. Zapamtite da i vi zaslužujete vreme, ljubav i pažnju.

Vaga

Sada kada ste izabrali sebe, možete da vidite kakav je osećaj kada vas drugi izabere. Ne brinite ako vam ovo u početku bude izazovno.

Nakon što ste se upustili u vezu koja je bila jednostrana predugo, kada neko zaista ulaže energiju u vas i stvori taj bezbedan i siguran prostor možete se osećati izgubljeno.

Ali ne dozvolite sebi da zaboravite da je ovo bila svrha celog posla koji ste radili i šta ste želeli od ljubavi.

Pokušajte da ne dozvolite da vas ta osećanja ne nateraju da odgurnete partnera. Pobrinite se da ostanete svojii, sa što više spuštenih zidova ali i pokažite svoja osećanja.

Mesečni horoskop za novembar 2021. godine

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.4K Share
1.4K Share
Share via
Copy link