Horoskop

Godinu dana harmonije: Bik, Lav i Vodolija će do 25. maja 2024. imati svu sreću sveta

sreca-horoskop-devojka

Pred nama je najpozitivniji astrološki tranzit u 2023. godini koji će pomoći svakom horoskopskom znaku da napreduje u nadolazećoj godini, a posebno četiri koja su se mučila godinama unazad, čeka ostvarenje snova.

Jupiter je 16. maja ušao u deo neba kojim vlada Bik gde će ostati do 25. maja 2024. godine.

Ova kosmička kombinacija zadnji put se dogodila 2011. i 2012. godine, u vremenu kada su svi znakovi doživeli sreću i obilje – kolektivno i lično, piše Alo.

Kao i istoimeno rimsko božanstvo, Jupiter je ekvivalent grčkog boga Zevsa. Izvorno poznat kao ‘bog neba i groma’, Jupiter je s vremenom postao ‘kralj svih bogova’, koji je imao poslednju reč kad god među ostalima nije postojao konsenzus.

U astrologiji, Jupiter je ‘kozmički ekspander’ i planeta ‘zaštite, obilja i višeg učenja’. Budući da je antiteza Saturnu, koji se smanjuje i donosi teške lekcije, Jupiterov uticaj je zabavan jer je njegov posao uvećati sve što dotakne.

I dok se planeta povezuje s optimizmom i urođenom radošću života, Jupiterova ozbiljna strana leži u potrazi za dubljim smislom.

Jupiter je planeta kojoj se treba obratiti kada prolazite kroz nedostatak vere jer vas inspiriše da verujete u budućnost i sve njene mogućnosti.

Na kolektivnom nivou, Jupiter predstavlja filozofiju, duhovnost, mudrost, putovanja svetom i znanje.

Na ličnom nivou (unutar vaše karte rođenja), Jupiter predstavlja vaše poglede na svet, duhovne sklonosti i sposobnost privlačenja sreće i bogatstva.

Jupiter u Biku i najsrećniji znakovi

Od svih horoskopskih znakova, Bik je najviše povezan s novcem, finansijama i materijalnim. Jupiter, koji se nalazi u ovom znaku, u nadolazećoj bi se godini mogao pretvoriti u finansijsko tržište koje doživljava pozitivne preokrete.

Naročito u proleće 2024. godine, susret Jupitera s planetom Uranom, koji je takođe u Biku, svakih dvanaest godina, mogao bi da se pretvori u povećanje plata, tržište nekretnina za kupce i velike dobitke.

U prevodu – naći ćete se na pravom mestu u pravo vreme, a tri znaka koja će do 25. maja 2024. godine imati posebnu sreću su: Bik, Lav, i Vodolija.

Jupiter u Biku do 26. maja 2024. donosi velike promene za sve znakove Zodijaka

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

411 Shares
411 Shares
Share via
Copy link