Horoskop Horoskopski znakovi

Bik, Lav i Vaga u aprilu 2023. preokrenuće svoju sudbinu i biće apsolutni miljenici sreće

srecne devojke
Foto: Shutterstock, ilustracija

Prema astrologiji i u odnosu na to kako su se zvezde „poređale“, neki horoskopski znaci imaju veću šansu za uspeh i sreću u određenim periodima. Pa tako, u aprilu fortuna će posebno biti naklonjenja Biku, Lavu i Vagi.

Astrolozi napominju i da svi ostali horoskopski znaci bi takođe trebalo da ostanu optimistični, jer im se sreća može desiti u bilo kom trenutku.

Bik

Bik će imati ogromnu sreću sa parama ovog meseca. Otvaraju se brojne mogućnosti da dodatno zarade, što će učiniti da se Bik oseća mnogo bolje, smirenije i sigurnije. Kad je ljubavni život u pitanju, Bikovi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju procvat ovog meseca.

April je idealan za stabilizaciju veze ili braka, što znači da zauzete očekuje harmoničan mesec. Slobodni Bikovi su na prekretnici. Da li pružiti šansu novoj osobi ili pustiti bivšu ljubav u život?

Lav

Kad je reč o poslu i karijeri, u aprilu Lava očekuje dosta sreće. Ovaj mesec će biti idealan za pokretanje novih projekata, povećanje plate, pa čak i pronalaženje novog posla. Lavovi će biti posebno produktivni i motivisani da ostvare svoje ciljeve. Takođe, ovaj znak će biti i neverovatno srećan u ljubavi.

One koji su u vezi ili braku očekuju izuzetno romantični trenuci sa partnerom, pregršt poklona, izlazaka… Slobodne Lavove očekuje susret sa nekim ko će im ulepšati život u veoma bliskoj budućnosti.

Vaga

I kod Vage je polje karijere posebno naglašeno ovog meseca. Ovaj period će biti idealan za napredovanje u karijeri ili pronalaženje novih poslovnih prilika. U aprilu su pripadnici ovog znaka izuzetno vešti u komunikaciji sa drugima, što će im pomoći kod pregovora i u ostvarenju svojih poslovnih ciljeva.

Na emotivnom planu, Vage mogu da očekuju neka manja neslaganja u vezi ili braku, ali će uspeti da ih lako prevaziđu. Posle toga je sve „mirno more“, sreća i stabilnost sa partnerom.

Izvor: Najžena

Astrolozi predviđaju da će 2023. biti godina razvoda, pomračenje u osi čvorova Vage i Ovna donosi bolne promene

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

342 Shares
342 Shares
Share via
Copy link