Horoskop Horoskopski znakovi

Bikovi, Device i Rakovi će do kraja godine imati sastanak sa subinom i upoznati srodnu dušu

jesen-ljubav-horoskop

Pojedinim znakovima Zodijaka ostatak godine donosi sudbinski splet okolnosti na polju ljubavi koji su čekali celog života. Samo nekim horoskopskim znakovima 2021. će biti godina ljubavi, tvrdili su astrolozi, a preneo portal Stil. Evo koji znaci će do kraja godine započeti predivnu ljubavnu bajku.

Bik

Neočekivana ljubav će zakucati na vrat Bikova. Osoba koja ušeta u vaš život će vas vrlo brzo osvojiti vaše srce, a ta romansa bi trebala da preraste u nešto jako ozbiljno. Postoji mogućnost da će se Bikovi potpuno odreći zacrtanih planova zbog ove osobe.

Devica

Izabranik neće doći na vašu adresu, pa se zato Devicama se savetuje da budu aktivne i stalno se kreću među velikom grupom ljudi. Posećujte koncert, idite u pozorište ili bioskop, jer ćete upravotamo naići na srodnu dušu.

Rak

Rak će konačno biti spreman za ozbiljnu vezu i susret sa sudbinom. U prvi mah, novo poznanstvo može da izgleda smešno i možda vam se partner neće dopasti čim ga upoznate, ali simpatije će postati sve jače nakon nekoliko susreta. Razvijanje situacije zavisi isključivo od Rakova.

Zašto Strelčevi, Ribe i Vodolije uvek završe švorc, a često i kao beskućnici

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

578 Shares
578 Shares
Share via
Copy link