Horoskop Horoskopski znakovi

Bik, Blizanci i Ribe od 24. oktobra moraće da budu potpuno sami i želeće da pobegnu što dalje od svih

devojka-znakovi

Sa Mesecom u Blizancima, svi ćemo iskusiti osećanja i konfuzije i jasnoće, što je tipično za tranzit Blizanaca. Sa Mesecom u tranzitu Blizanaca, takođe možemo očekivati da ćemo preterano razmišljati o svim našim mislima, kako lošim tako i pozitivnim, do tačke obamrlosti. Opšte raspoloženje koje dolazi sa ovim tranzitom je ono u kom osećamo da treba da budemo sami.

To bi se moglo manifestovati kao sedenje u sobi, ljuljanje napred -nazad, ćutanje, – ili možda jednostavno želimo da budemo sami. Da, sami, potpuno. Nevezani, bez partnera, sami. Blizanci imaju tendenciju da vole ovo stanje – a Mesec ga samo naglašava.

Tri znaka će osetiti ovu želju za izolacijom više od drugih znakova. Napomena – ovo nije nužno negativno stanje i prolazno je. Potreba da se bude sam može biti spontana, ili može biti bekstvo… šta god ovaj tranzit podstakne, biće ‘ispunjeno mislima’, to je sigurno.

Bik

Ovaj tranzit – Mesec u Blizancima će pokrenuti vašu maštu, a to možda neće ići kako biste želeli. Postoji nešto u vašoj sadašnjoj vezi što vas muči. Osećate se kao da ste doživotno vezani i sada počinjete da se nervirate; da li ste napravili pogrešan potez?

Da li ste se uvukli u nešto iz čega ne možete lako da izađete?

Zbog tranzita, vaš um će se vrteti oko ideje da ste se možda previše uvukli u odnos u kom ste i da bi možda bilo najbolje da se udaljite iz te situacije.

Ono što bi vam moglo pomoći je da odvojite neko vreme da budete sami, umesto da prekinete nešto što vas samo privremeno muči. Samo vam treba malo vremena daleko od partnera – nemojte ništa završavati, jer ćete samo požaliti – ne postoji pravi razlog zašto biste završili nešto tako dobro kao što je ono što trenutno imate.

Blizanci

Nikada niste proveli dan u životu ne želeći da zalupite i zaključate vrata kada su u pitanju veze.

A kada Mesec prolazi kroz vaše sazvežđe, osećate to u svojim kostima: “Moram da idem odavde!” Stvar je u tome što ne volite ljude, i iako prepoznajete da je lepo biti u vezi, vaše prirodno stanje je da budete sami.

Ovo će vam se činiti kao jedina opcija od 24. oktobra 2021.

Možda biste želeli da jednostavno malo pričekate, što znači – idite da se provozate ili pešačite stazom, razbistrite glavu. Ne morate da vršite nikakav pritisak na sebe.

Ako ste sada sa nekim – neka se ovo raspoloženje zadrži u vašim mislima dok se ponovo ne odlučite da se uhvatite u koštac sa tim. A ako ste već slobodni – nema brige. Ne postoji ništa na ovom svetu što vas gura u vezu sa bilo kim. Vi ste sami sebi gazda.

Ribe

Кonfuzija vodi do jasnoće za vas, Ribe, tokom Meseca u Blizancima. Možda ćete veliki deo vremena provesti razmišljajući o tome da li biste trebali biti u predanoj vezi ili ne. Odmerićete prednosti i nedostatke, a postoji velika šansa da vidite samo nedostatke.

Sedećete neko vreme na onoj negativnoj strani, a zatim ćete sebi dozvoliti opciju da pomislite „Možda i nije sve tako loše“.

Ovo će vas vratiti na pozitivnu stranu. Romantizujete to što ste usamljenik – to je više imidž nego stanje u kojem želite da živite.

Ne idealizujte samoću. Ne želite zaista da zauvek ostanete sami. To je samo trenutna, prolazna faza u kojoj ste.

Ovan, Vaga i Strelac su najzabavniji znakovi Zodijaka koji svaki trenutak žive punim plućima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


902 Shares
902 Shares
Share via
Copy link