Horoskop Horoskopski znakovi

Bik, Blizanci, Devica i Ribe u junu 2022. imaće priliku da se obogate i biće miljenici zvezda

bogata-zena

Jun 2022. godine sa sobom nosi brojne povoljne finansijske i karijerne prilike, zahvaljujući povoljnom položaju planeta. Ove povoljne prilike posebno će uticati na nekoliko znakova Zodijaka.

Astrolozi su kao junske miljenike zvezda izdvojili četiri znaka:

Bik

Bikovima će se tokom čitavog mesca pružati prilike da pokažu ko je glavni. Sve nevolje koje su ih zadesile u maju ostaviće iza sebe i silovito krenuti napred.

Zahvaljujući svom urođenom šarmu, vrednom radu, ali i urođenoj inteligenciji i kreativnosti, Bikovima će se pružati izgledne šanse da se obogate. Sve je u njihovim rukama i ako vredno zapnu, doći će i rezultati.

Blizanci

Poslednji dani proleća i prvi dani leta biće idealana period za Blizance, s obzirom da će Sunce uglavnom biti u njihovom znaku. Glavni asistent biće im Merkur, koji će se 3. juna osloboditi svog retrogradnog hoda, a 13. juna preći u znak Blizanaca.

Izgledne su prilike da će druga polovina juna biti njihov najuspešniji period ikada. Sreća će apsolutno biti na njihovoj strani i sve što je potrebno da bi je dosegnuli biće malo strpljenja i odricanja.

Devica

Kao što je slučaj sa Blizancima, i život Devica umnigome zavisi od Merkura. Njegova savršena pozicija omogućiće Devicama da postave ciljeve za budućnost, pronađu novi posao, motivaciju, mudrost i energiju za nova znanja.

Čak i ako ne ostvare materijalnu dobit kakvoj su se nadali, udariće čvrste i dobre temelje budućnosti. Sve što treba je da budu mudri, vredni i da se ne plaše nepoznatog.

Ribe

Tokom juna 2022. Ribe će otkriti sav svoj potencijal na polju novca i karijere. Biće veoma inspirativni i kretivni, što će im otvoriti mnoga vrata i doneti nove prilike za napredak.

Imaće šansu da zarade mnogo više nego što su do sada, ali moraju biti oprezne. Uzlet u junu biće vrtoglav, ali od ključne je važnosti da ne polete previsoko, već da ostanu pri zemlji i razmišljaju dugoročno. Iz svih navedenih razloga jun je savršeno vreme za pametne investicije.

Životi 3 znaka do 5. jula promeniće se iz korena zahvaljujući ludoj energiji Marsa u Ovnu

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

560 Shares
560 Shares
Share via
Copy link