Magazin

Poruka članovima BIA: Ako ste patriote, ne uzimajte 100 evra

Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije dobili su poruku u kojoj se apeluje da se odreknu 100 evra državne pomoći, na ime patriotizma.

Nedeljnik NIN je naveo da je proverio autentičnost poruke objavljene na društvenim mrežama u kojoj su pripadnici BIA pozvani da naprave spiskove “dobrovoljaca” koji će se odreći najavljene pomoći države, prenosi N1.

“Polazeći od toga da su naša primanja stabilna i da nisu niti će se dovoditi u pitanje, da su značajno veća u odnosu na prosek u zemlji, da su nam u prethodnom periodu uslovi za rad u velikoj meri unapređeni, kao i da se svi zajedno ponosimo pripadnošću firmi koja se uvek borila za dobrobit države, prirodno je da u trenucima kao što je ovaj, kada se država napreže do krajnjih granica, učinimo sve što je u našoj moći kako bi još jednom demonstrirali ko smo mi zapravo i kakvo smo kada je teško. Sada bismo to najbolje učinili dobrovoljnim odricanjem od iznosa”, stoji u poruci koju je objavio NIN.

Navodi se da su pripadnici BIA bili zamoljeni da do 27. aprila do 10 časova “dostave spiskove pripadnika koji žele u ovome da učestvuju, po mogućstvu sa njihovim potpisima”.

NIN je preneo i da postoje sumnje da su slične poruke upućene i državnim službama i javnim preduzećima koji su “takođe pod kontrolom vladajuće stranke”.

100 € kao kost za maltretiranog psa, ali da bi je uzeo mora da vam priđe

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
31 Shares
Share via
Copy link