Uncategorized

Besplatna onlajn nastava za rad u IT-u za polaznike iz Novog Sada

Motivisanim pojedincima koji se nisu školovali za rad u IT indistriji, pruža se mogućnost da tokom deset nedelja pohađanja intenzivne nastave u IT Bootcamp-u ovladaju osnovnim znanjima iz odabrane IT oblasti. U toku je prijava kandidata za prvi ciklus Novom Sadu koji će početi u novembru.

Osnovni cilj IT Bootcamp neprofitne škole je da polaznici, koji uspeju da prođu vrlo intenzivne i zahtevne kurseve, steknu najkvalitetniju prekvalifikaciju, najpraktičnije i upotrebljivo znanje i tako pronađu radna mesta u IT sektoru, koji je najbrže rastući sektor, kako u svetu tako i kod nas.

Osnivači škole su naši uspešni ljudi iz dijaspore koji su ujedno i donatori škole. IT Bootcamp se izvodi u strateškoj saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac.

Kandidati koji kroz proces selekcije budu najuspešniji među prijavljenima, biće polaznici kursa Testiranje softvera (manuelno + automatsko). IT Bootcamp će se prilagoditi novonastaloj situaciji i omogućiti onlajn predavanja, dok se ne steknu uslovi za povratak u učionicu.

Prijavljivanje za školu traje do 10.10.2020. Zainteresovani kanidati se mogu informisati o školi i prijaviti putem sajta https://www.itbootcamp.rs

Tokom 2018. i 2019. godine školu je u Beogradu i Nišu ukupno završilo 388 polaznika, od kojih je 187 našlo posao ili praksu, odnosno 48%. U 2020. smo nastavili sa radom u Beogradu i Nišu, a u toku je postavljanje kurseva u Novom Sadu i Kosovu i Metohiji.

Škola ima intenzivan i vrlo zhtevan program. Selekcija se obavlja u nekoliko ciklusa i biraju se kandidati koji pokažu spremnost da budu redovni na nastavi, istrajni, ulože veliki trud, i pokažu visoku motivisanost i spremnost da odgovore na velike zahteve IT industrije u kojoj će imati mogućnost da sa stečenim znanjem u IT Bootcamp-u nađu radno mesto ili praksu.

Srbi pokrenuli firmu iz stana, pa je prodali za 165 miliona dolara

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
87 Shares
Share via
Copy link