Uncategorized

Besplatna onlajn nastava za rad u IT-u za polaznike iz Novog Sada

Motivisanim pojedincima koji se nisu školovali za rad u IT indistriji, pruža se mogućnost da tokom deset nedelja pohađanja intenzivne nastave u IT Bootcamp-u ovladaju osnovnim znanjima iz odabrane IT oblasti. U toku je prijava kandidata za prvi ciklus Novom Sadu koji će početi u novembru.

Osnovni cilj IT Bootcamp neprofitne škole je da polaznici, koji uspeju da prođu vrlo intenzivne i zahtevne kurseve, steknu najkvalitetniju prekvalifikaciju, najpraktičnije i upotrebljivo znanje i tako pronađu radna mesta u IT sektoru, koji je najbrže rastući sektor, kako u svetu tako i kod nas.

Osnivači škole su naši uspešni ljudi iz dijaspore koji su ujedno i donatori škole. IT Bootcamp se izvodi u strateškoj saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac.

Kandidati koji kroz proces selekcije budu najuspešniji među prijavljenima, biće polaznici kursa Testiranje softvera (manuelno + automatsko). IT Bootcamp će se prilagoditi novonastaloj situaciji i omogućiti onlajn predavanja, dok se ne steknu uslovi za povratak u učionicu.

Prijavljivanje za školu traje do 10.10.2020. Zainteresovani kanidati se mogu informisati o školi i prijaviti putem sajta https://www.itbootcamp.rs

Tokom 2018. i 2019. godine školu je u Beogradu i Nišu ukupno završilo 388 polaznika, od kojih je 187 našlo posao ili praksu, odnosno 48%. U 2020. smo nastavili sa radom u Beogradu i Nišu, a u toku je postavljanje kurseva u Novom Sadu i Kosovu i Metohiji.

Škola ima intenzivan i vrlo zhtevan program. Selekcija se obavlja u nekoliko ciklusa i biraju se kandidati koji pokažu spremnost da budu redovni na nastavi, istrajni, ulože veliki trud, i pokažu visoku motivisanost i spremnost da odgovore na velike zahteve IT industrije u kojoj će imati mogućnost da sa stečenim znanjem u IT Bootcamp-u nađu radno mesto ili praksu.

Srbi pokrenuli firmu iz stana, pa je prodali za 165 miliona dolara

30 Shares
Share via
Copy link