Magazin

Beskućnik koji slavi rođendan sa svoja 2 psa pokidaće vas na milion komada (VIDEO)

beskucnik psi rodjendan

Ima tih nekih situacija koje čovek gleda i ne može da obuzda suze. Upravo je to slučaj sa ovim snimkom koji je obišao planetu i koji će vas duboko dirnuti.

Snimljen je tako da čovek na njemu uopšte ne zna da je nekome u objektivu – on, na kraju krajeva, gleda samo slavljenika Šegija, svog psa.

Mesto radnje je jedan park u Kolumbiji, a muškarac imena Coco je beskućnik. Nema ništa na ovome belome svetu, baš ništa, osim svoje pse. Oni uopšte ne mare je li Coco vladar sveta ili siromašan čovek koji spava pod vedrim nebom – njima je on centar svemira, najbolji i najmoćniji stvor koji postoji.

A koliko su oni njemu važni pokazuje to što ne samo da se setio da je Shaggyju rođendan, nego je oboma psima stavio na glavu rođendanske kapice i kupio tortu. Stavio je na nju dve svećice, otpevao rođendansku pesmu, dunuo u svećice i potom tortu podelio sa svojim čupavcima.

Sede tako njih troje u parku, dele tortu i nema sretnijih stvorenja od njih. Dok su zajedno, dok imaju šta staviti u usta, kao da nemaju nijedne brige na pameti. I zaista, tako i jeste – dok smo okruženi onima koji nas vole, čak i ako nemamo ništa osim te ljubavi, najbogatiji smo na svetu.

Ono što je dobra vest je činjenica da su se za ovu malu porodicu stvari odmah nakon što je snimak postao viralan promenile: ljudi su donirali hranu za pse, a mnogi su se javili da pomognu Cocu, tako da se svi nadaju kako uskoro više neće biti beskućnik.

On sam novinarima je rekao da je duboko ganut pomoći koja je došla sa svih strana i rekao kako bi se jednog dana voleo baviti muzikom, te voditi prihvatilište za napuštene životinje.

10 najpotresnijih i najdirljivijih priča o psećoj odanosti koje će vam istopiti srca

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

6.1K Shares
6.1K Shares
Share via
Copy link