Beograd Magazin

Budi kao Stefan: Ima 23 godine, 2 fakultetske diplome i 84 desetke u indeksu!

Stefan Đorđević, iz Beograda, za četiri godine studija položio je ukupno 84 ispita, 45 na Elektrotehničkom i 39 na Fizičkom fakultetu.

U indeksima je upisano isto toliko desetki! Trenutno, radi kao saradnik u nastavi na Fizičkom fakultetu, drži vežbe. Iako je konkurisao za master, tehnički ga je već završio. Sve ispite je položio unapred, ostao mu je pola ispita i da odbrani rad. Planira doktorske studije u inostranstvu i da se potom vrati u Srbiju.

Za Stefanov uspeh se čulo zahvaljujući njegovoj devojci Ani Knežević. Vest koju je okačila na Tviter, brzo se proširila. Ovaj izuzetno skromni mladić, nije želeo javno da priča o svom uspehu.

Kaže da to želi da zadrži za sebe. Ipak, uz pomoć uprave ETF-a, uspeli smo da ga ubedimo za razgovor. Kaže da je za uspešno studiranje najbolje upisati ono što volite. A matematika i fizika su bile njegov izbor od osnovne škole, a zatim i Matematičke gimnazije.

Navodi da planira doktorske studije u inostranstvu, kako bi naučio nešto novo. Cilj mu je da se vrati u Srbiju, da bude profesor ili da radi u nekom institutu, piše ddl.

Kaže da program na Fizičkom i Matematičkom fakultetu kod nas, odgovara masteru u inostranstvu. Voli da gleda serije, filmove, bavi se numizmatikom, čuva album Lige šampiona, a bavio se i košarkom.

Genijalni profesor, koji je dobio 750 miliona dolara tužbom protiv Marvela, u odvažnoj borbi za besplatne udžbenike za svu decu u Srbiji

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.4K Shares
1.4K Shares
Share via
Copy link