Beograd

„Porođaj u toku, ne parkiraj!“: Beograđani na genijalan način rešili problem parkinga (FOTO)

Natpis ne parkiraj
Foto: Vladislav Mitić

Simpatičan natpis u centru Beograda, govori u kakvoj saobraćajnoj džungli žive građani prestonice, pa se dovijaju na razne načine da olakšaju sebi život.

Nedovoljan broj parking mesta, naročito u Beogradu, pravi svakodnevno probleme građanima.

Na primere bahatog i nepropisnog parkiranja nailazimo skoro svaki put kada izađemo iz kuće, a rečenica „vraćam se za minut, samo da obavim nešto“, omiljen je izgovor među ovakvim vozačima.

Sa ovim problemom se najčešće susreću stanovnici centra grada, a kako bi ga rešili, makar i privremeno, ljudi često stavljaju stolice, metle ili kante na potencijalna parking mesta, a jedan par je došao do genijalne ideje.

„Porođaj u toku, ne parkiraj ni na minut, hvala“, stoji na ulazu jedne zgrade u Resavskoj ulici.

Porođaj u toku ne parkiraj
Foto: Vladislav Mitić

– Izgleda da jedna devojka iz zgrade svaki čas treba da se porodi, a pošto na naš ulaz stalno staju neki automobili na ‘samo 5 minuta’, onda ne možemo da izađemo iz dvorišta kolima, nego čekamo da se taj koji se parkirao pojavi…a to nekada potraje i 20 minuta – rekao nam je jedan od komšija iz zgrade na čijoj kapiji stoji ovaj natpis.

Neko je dopisao „Čestitam“, na ovom papiru, a mi se nadamo da zaista niko neće stati ni na minut dok ova trudnica ne ode na porođaj.

Izvor: Zadovoljna.rs

Oskar za najbezobzirnijeg parking majstora odlazi u Beograd

22 Shares
Share via
Copy link