Beograd Magazin

Kakvi preduzimači, takvi i radovi: Beograd na vodi prop’o – bukvalno (VIDEO)

bg na vodi

Čuveni projekat koji crpi milione evra iz budžeta Srbije “Beograd na vodi” realizuje se tako fušerski i neprofesionalno da su ploče postavljene na šetalištu u blizini Kule Beograd, već počele da se klimaju i raspadaju.

Iako se Aleksandar Vučić hvali kako je Beograd na vodi arhitektonsko čudo, te da se centar prestonice već spušta na reke, gde će boraviti njegova novokomponovana elita, kvalitet radova na tom, kako pristalice režima vole da se hvale, najvećem gradilištu u Evropi, takav je da su već počele da se raspadaju ploče na šetalištu u blizini Kule Beograd.

Prolaznici se klackaju na rasklimatanim pločama, koje nisu dugo izdržale da stoje kompaktno.

Nekima se čini da je odgovoran nestručan izvođač radova, ali je zapravo kriva vlast koja unajmljuje preduzeća bliska vladajućoj stranci i Aleksandru Vučiću, a ne ona koja imaju potrebne kvalifikacije.

Sa druge strane, zbog katastrofalne ekonomske politike koja tera građane iz zemlje, Srbija se suočava sa nedostatkom kvalifikovane radne snage koja je listom otišla trbuhom za kruhom na Zapad, dok je režim primoran da angažuje slabo kvalifikovanu jeftinu radnu snagu iz inostranstva.

Sve u svemu, kakav preduzimač, takav i izvođač radova.

Izvor: Direktno

Beograd na vodi u vodi do guše, „projekat veka“ Arapima duguje 25 miliona evra

Čitajte Luftiku na Google vestima

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
173 Shares
173 Shares
Share via
Copy link