Beograd Magazin

Kako je Beli pogazio sve principe i prešao u filijalu SNS

Luka Maksimović alias Beli, momak koji je pre 2 godine autentičnim nastupom osvojio srca mlađe generacije glasača u Srbiji, nastavlja da menja političke dresove. Ovaj put propao je stepenik niže u podržao izvesni Pokret obnove kraljevine Srbije (POKS), mini-stranku formiranu za pomoć i podršku vladajućoj SNS.

Maksimović se novim transferom pohvalio i na Instagramu. Lica bledog kao krpa, bez osmeha, Luka Maksimović je pozirao u stranačkim prostorijama POKS. “Prešo sam za Kralja. Gotovo”, napisao je on. “Prodo si se”, dodao je jedan od njegovih fanova.

luka-maksimovic-poks

Kao Ljubiša Beli Preletačević, bio je deo pokreta “Samo jako”, zajendo sa mladim ljudima koji cene slobodu više od svega. Kako je pokret rastao velikom brzinom, Maksimović se predomislio i napravio farsu na izborima u Beogradu i olakšao stranci Aleksandra Vučića da ubedljivo trijumfuje.

Nakon što se razišao sa svojim saborcima iz pokreta “Samo jako”, otvorio je kafić, pa restoran, a potom pronašao političko „uhlebljenje“.

Ako je verovati objavi na njegovom Instagramu, početkom novembra otvara još jedan ugostiteljski objekat.

S druge strane, POKS su oformili funkcioneri SPO nezadovoljni što je predsednik Vuk Drašković na Twitteru kritikovao politiku Aleksandra Vučića i time ugrozio njihove lokalne koalicije sa SNS.

Blic piše da je stranka POKS poznata upravo po tome što je, među njenim članovima, nekrunisana kraljica preletača – Nada Kostić. Reč je o poslanici, koja je čak osam puta menjala stranački dres.

A vi, kako ste?

POVEZANO: Pismo budućem predsedniku Srbije

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentara

Klikni da objaviš komentar

193 Shares
193 Shares
Share via
Copy link