Lifestyle Magazin

Jedna od najlepših žena sveta često zaboravi put do kuće zbog kobne bolesti koja joj zagorčava život

Bela Hadid
Foto: Instagram

Bela Hadid Važi za jednu od najlepših manekenki današnjice. Radila je revije za najpoznatija imena iz sveta mode a nedavno je otvoreno progovorila o bolesti, sa kojom se bori već deset godima. Zbog bolesti nema normalanu svakodnevnicu, često zaboravlja stvari ili gubi pamćenje.

Naime, ova 24-godišnja lepotica od 14. godine pati od lajmske bolesti, a jednom prilikom je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila podužu listu simptoma sa kojima se bori.

Bela je istakla da se gotovo svakog dana suočavala sa nizom neprijatnosti – aritmijom srca, promenama raspoloženja, bolom u zglobovima, znojenjem, mučninom, nesanicom, glavoboljom, teskobom i zbunjenošću.

„Svaki dan bih znala da osetim i po desetak od ovih simptoma i to od 14. godine. Sve je postalo još teže kad sam napunila 18“, ispričala je manekenka kojoj je bolest dijagnostikovana 2012. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

„Ovo je ono što svakodnevno trpimo. Bez leka“, otkrila je ona i priznala koliko joj je uticalo na život.

Bela je lajmsku bolest nazvala „nevidiljivom“, s obzirom da nije očigledna i nema fizičke manifestacije. Takođe je opisala kako je sve delovalo kada se prvi put razbolela.

„To je toliko uticalo na moje pamćenje da iznenada više nisam znala kako da se dovezem od Malibua do Santa Monike gde sam živela. Nisam mogla ni da jašem. Bilo mi je jako loše. Morala sam čak i da prodam konja jer nisam mogla da se o njemu brinem“, rekla je tada mlađa sestra Hadid.

Zbog bolesti koja ju je zadesila Bela je morala da odustane od dvoje velike ljubavi jahanja, i sna da postane profesionalna jahačica.

Inače, od lajmske bolesti patili su i njena majka Jolanda i brat Anvar, a još neke od slavnih zvezda koje su imale ovo oboljenje jesu i Džastin Biber, Alek Boldvin, Šanaja Tvejn, Ben Stiler, Keli Ozborn.

Izvor: Wanted.rs

Srpska manekenka prošla kroz pakao u Turskoj: Tukao me je gde god je stigao (FOTO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

16 Shares
Share via
Copy link