Magazin Svet

Prva beba koja i zvanično ima 3 oca!

Trojica muškaraca ušla su u istoriju nakon što im je sud dozvolio da svi budu navedeni u krštenici deteta.

Jan Dženkins, Alan Mofild i Džeremy Alen Hodžis doniranim su embrionima i uz pomoć surogat majki dobili dvoje dece, ćerku Piper i sina Parkera.

Trojac je u pravnu istoriju ušao 2017. godine kada im je sudija dozvolio da se nađu u Piperinoj krštenici – što je bila velika prekretnica za porodice poliamorija da steknu priznanje u SAD-u.

„Jedan od Džeremijevih prijatelja ponudio nam je embrione koji su im ostali od stvaranja porodice putem IVF-a, ali nisu mogli da ih koriste“, rekao je za Haf Post Ian, inače lekar.

„Imali smo mogućnost da usvojimo embrione i donesemo odluku o podizanju jedinstvene porodice.“

AMERICANISATION, elle avance à l’allure d’un carterpillar, massivement, rapidement et sûrement, la Californie s’honore d…

Posted by Chantal Paule Duronnet on Thursday, February 18, 2021

Njihovo najstarije dete već je u pređkolskom i kažu kako ih i drugi roditelji podržavaju i traže da im ispričaju detalje njihove priče, prenosi index.hr.

Alan, koji je u vezi s Ianom 17 godina, a s Džeremijem 8, rekao je za britanski The Morning Show da je najveći izazov bio sa zakonom.

„Svađali smo se na sudu – bila je to prilično zanimljiva, napeta scena u sudnici“, kazao je.

„U početku se činilo da nam to neće biti odobreno, pa smo zatražili govor na sudu i izjasnili se, a sudinica se na kraju predomislila i odobrila nam roditeljsko pravo za naše dete prije nego što se rodilo.“

O njihovoj priči Ian je napisao i knjigu „Three Dads and a Baby“ koja je nedavno izašla.

🔷#Histórico #California | Piper se convirtió en la hija de Ian Jenkins, Alan Mayfield y Jeremy Allen Hodges luego de que…

Posted by MexNoticias on Saturday, February 13, 2021

Izvor: B92

Mama je napustila bebu sa Daunovim sindromom, ali otac je ostao uz svog Mišu

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

376 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap