Svet

Porodila se, umotala bebu u plastiku i bacila u kanalizaciju, psi je nanjušili i zgrabili! (VIDEO)

novorodjence
PrtSc/YouTube/Hungarian Police

Nedugo nakon rođenja bebe u Indiji, svega nekoliko sati kasnije, novorođenče je ostavljeno u odvodu kanalizacije.

Neidentifikovana beba, čiji roditelji nisu poznati, bila je hospitalizovana, nakon što je izbavljena od neverovatnog spasitelja.

Naime, na jednom snimku, koji je zabeležen u Harijani, Indiji, vide se tri psa lutalice koji dolaze do odvoda, njuše ga i istražuju, pokušavajući da otkriju odakle dopire buka. Nakon nekog vremena, jedan odlazi, ali ostala dva psa ostaju kako bi istražila.

Nakon što su ušla u odvod, dva psa učinila su nešto neverovatno. Naime, uspela su da zrgabe novorođenče i da ga izvuku na otvoreno. U isto vreme, prolazio je jedan motociklista. Jedan od pasa odvukao je bebu do kraja ulice, gde je udaljeno od opasnosti.

Prema indijskom The Timesu, nakon što su psi izvukli dete iz kanalizacije, počeli su da laju, čime su privukli pažnju ljudi u blizini.

Nakon što je pronašao dva psa lutalice s jedva živim novorođenčetom, jedan muškarac brzo je odvezao malenu devojčicu u bolnicu.

Sićušno telo devojčice navodno je bilo zamotano u plastiku. Lekari su joj dijagnostikovali nekoliko povreda glave. Ali, dete je bilo živo, što je bilo neverovatno.

– Ona je verovatno dete koje je rođeno prerano, nakon sedam meseci trudnoće – rekao je glavni lekar Dineš Kansal.

– Odlučili smo da je zadržimo na posmatranju, jer bi prebacivanje moglo da bude za nju opasno po život – rekao je tada lekar.

Snimak koji je osvanuo i na mrežama prikazuje ženu koja je bacila novorođenče u kanalizaciju nakon čega je pobegla.

Ista kamera koja je snimila čudesno spasavanje deteta, snimila je i trenutak kada je dete bačeno u kanalizaciju.

Policija je pregledala snimak i izjavila da će malena devojčica ostati hospitalizovana i da u građanskoj bolnici u Harijani nastavljaju da se bore za njen život.

Ali, zahvaljujući njenim junačkim spasiteljima (životinjskim i ljudskim), uprkos okrutnostima kroz koje je prošla tokom svojih prvih sati života, beba je dobila drugu priliku za život.

Izvor: Nportal

Majka bacila svoje petogodišnje dete sa 3 sprata. I to nije najgora vest dana

Čitajte Luftiku na Google vestima

24 Shares
Share via
Copy link