Magazin

Umesto da objasne kako je i ko nesrećnom Milanu polomio kičmu, iz ordinacije „Balans medika“ pobegli na odmor

Balans medika
Foto: Telegraf

Iako sigurno duguju nekakvo objašnjenje, nadležni u ordinaciji Balans Medika u kojoj je pre tri meseca nesrećnom Milanu polomljena kičma nakon čega je i umro 9. jula, rešili su da proglase kolektivni odmor i umesto u javnost izađu iz Beograda, Takoreći, pobegnu.

Naime, Telegraf je danas obišao ordinaciju i zatekao zakatančena vrata i zalepljen papir na kome piše: „U skladu sa trenutnom situacijom, upućuju se svi zaposleni na kolektivni godišnji odmor“.

Podsetimo u pitanju je klinika u kojoj je pokojnom Milanu Đuriću fatalno povređena kičma tokom tretmana kiropraktičara nakon čega je prebačen na Institut za ortopediju Banjica gde je bio u veštačkoj komi tri meseca.

Nažalost, Milan je preminuo 9. jula kada se i saznalo za ovu tragediju o kojoj se još uvek niko iz pomenute klinike nije oglašavao.

Blic piše da je inspekcija Ministarstva zdravlja ušla je u prostorije klinike „Balans medika“ i otkrila  da je pomenuta klinika zapravo ogranak firme za „spoljnu i unutrašnju trgovinu i usluge“ firme KIM EXTRADE DOO.

Kako se dalje saznaje, inspekcija je utvrdila da ova klinika nema nikakvu dozvolu da se bavi medicinskim uslugama, te je podneta prijava za prekršajni postupak protiv pravnog lica.

Izvor: Telegraf

Tuga za tugom, dok je Milan slomljene kičme venuo u komi umro mu i otac

Čitajte Luftiku na Google vestima

30 Shares
Share via
Copy link