Svet Vesti

„Sve drugo sam već uradila“: Baka (77) stala na ludi kamen i udala se za samu sebe (FOTO)

Doroti Doti Fideli, 77-godišnja baka iz američke savezne države Ohajo odlučila je da stane na ludi kamen. Fideli se u staračkom domu i u prisustvu svojih najmilijih udala za osobu sa kojom je već 40 godina – za samu sebe.

Doroti je majka troje dece i 1965. godine je već imala klasično venčanje. Ceremonija njenog venčanja bila je brza, bez bilo kakvih velikih svečanosti. Međutim, razvela se devet godina kasnije, piše Dejli Mejl, a prenosi Nova.

Nakon što se odrekla muškaraca, ideja da se uda za sebe pala joj je na pamet dok je bila u crkvi.

– Sa sobom sam već 40 godina. Jedan dan u crkvi mi je palo na pamet nešto što bi trebalo da uradim nešto posebno za sebe. Rekla sam, znaš šta, uradila sam sve ostalo. Što da ne? Ja ću se udati za samu sebe – rekla je.

Nakon što je smislila koncept samostalnog venčanja, Fideli je pitala Roba Gajgera, upravnika u njenom domu za stare, da li bi on obavio ceremoniju.

Iako je u početku bio zapanjen njenim predlogom, polako je prihvatio tu ideju i pomislio da bi to bio dobar način da oda počast Fideli.

Fidelinoj ćerki, Doni Penington, takođe se dopala ideja o neobičnom venčanju i otišla je da nabavi haljinu, ugovori ketering i ukrasi mesto uoči velikog događaja.

baka u vencanici

Na dan ceremonije je bila srećna, jer je kako kaže uradila nešto što je oduvek želela.

– Nikad nisam mislila da ću ovako lepo izgledati kao nevesta – rekla je na dan udaje.

Menadžer doma za stare Gajger rekao je da kasnija udaja u životu nije prvi san koji je Fideli ispunila tokom svog boravka u ustanovi.

Pre samo nekoliko godina sama je naučila da čita tako što je ostajala budna do „sitnih sati“ da uči. Kako kaže, sebi će ispuniti još niz želja, jer je život pred njom.

„Ne mogu više ovako!“: Žena koja se udala za samu sebe traži razvod braka

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link