Magazin

Baka iz Beograda besplatno primila porodicu u stan, oni ga demolirali, ostavili dug i na kraju nasrnuli na nju (FOTO)

stanovi
Foto: Shutterstock

Ponekad stanari stanodavcima zadaju muke, a ono što je preživela jedna baka od 75 godina iz Mirijeva mnoge je razbesnelo!

Naime, baka iz Mirijeva je pre dve godine primila u stan osmočlanu porodicu uz dogovor da prve dve godine ne plaćaju kiriju.

Nakon dve godine baka je napadnuta od strane stanara, a stan su ostavili u očajnom stanju. Na sve to nisu plaćali ni račune, piše Kurir.

baka-izdala-stan-porodici

– Pre sedam godina moja Keka je primila osmočlanu porodicu u svoj stan u Mirijevu, uz dogovor da prve dve godine ne plaćaju kiriju (obzirom da su rekli da će renovirati ceo stan). Naravno, godine su prošle oni dinar platili nisu, usput nagomilali dugove za sve moguće što su mogli. I nisu kompletno ni renovirali stan – napisala je unuka ove bake na društvenim mrežama u grupi „Izdavanje stanova – Beograd.“

Ona je dodala da stanari nisu hteli da napuste stan.

– Kada su napokon rekli da će da izađu iz stana, čovek je fizički nasrnuo na moju babu kao i njegovo dete od 10 godina je čekićem krenuo i razbio interfon. Ceo komšiluk se žalio, ali niko nije prijavio mojoj babi, pošto su rekli da su oni taj stan kupili od nje. U prilogu stavljam slike stana kojeg su dodatno uništili pri izlazu iz istog – navodi se u objavi ove devojke.

Dodala je da je stan ostavljen u haosu i dugovima.

– Svašta bih još rekla, ovo je samo delić cele priče, al ajde da budem fina kad već oni nisu bili – zaključila je ona.

Mnogi korisnici društvenih mreža šokirani su potezom stanara.

– Nadamo se da je baka dobro – napisala je jedna korisnica društvenih mreža.

Mladići iznajmili stan na dan u Beogradu, pa demolirali ulaz i uznemiravali stanare (VIDEO)

Share via
Copy link