Beograd Magazin

Bahati Jutjuber objavio video: Praznimo bazen sa terase, potop, komšije poludele!

jutjuber-kimi
Printscreen/YouTube

Kao što smo već pisali, pažnju javnosti i svih na društvenim mrežama je privukao snimak na kom mladi bahati čovek prazni bazen preko terase u Beogradu na vodi.

U pitanju je srpski jutjuber Miloš Kostić Kimi (25) koji je objavio kompletan snimak cele “akcije” koja je njemu, za razliku od njegovih komšija, apsolutno fantastičan i smešan poduhvat.

Kimi se ovim snimkom pohvalio i na svom Jutjub kanalu, gde je objasnio kako je i zašto došao na tu ideju.

Nakon snimka na kom je pokazao kako je kupio, napunio i kupao se u bazenu na terasi, Kimi je odlučio da bazen isprazni i to tako što će vodu prosuti sa terase, kako je objasnio na kišni dan, jer je tada sve ionako mokro.

On je posalo devojku ispred zgrade da snima kako on prazni bazen. U jednom tenutku izašla je i komšinica koja živi u stanu ispod njegovog i krenula da čisti vodu koja je upala na njenu terasu.

Ispred zgrade se stvorila velika bara, a Kimi je bio iznenađen što komšijama smeta što je on došao na ovakvu ideju, te obećao čistačice.

“Ako bilo kome šta padne vode, ja šaljem čistačicu da sve očisti… Pala im je voda na terasu, strašno, a ja bih ovde morao da lopatam 3 dana da bih izbacio to u wc šolju”, izjavio je Kimi u videu.

Izvor: Mondo

Praznio vodu iz bazena sa terase u Beogradu na vodi, čekamo kacu sa kiselim kupusom i meso da se suši, zgodno je, visoko

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • I sad mi treba da pogledamo video i obezbedimo mu milionski broj pregleda? Pa ce on lepo da zaradi na našem čuđenju o njegovoj nekulturi.
    Tako njegovoj idiotariji dajemo smisao jer je posredni placamo

241 Shares
241 Shares
Share via
Copy link