Beograd Magazin

Maja (40) prvo bacila dečaka sa 3. sprata, pa skočila za njim, bivši muž očajan

maja

Komšije Maje K. (40), koja je jutros s petogodišnjim detetom skočila s trećeg sprata zgrade u Mirijevu u Beogradu, kažu da je jedini očevidac slučaja mladić iz njihove zgrade, koji je video trenutak užasa. Kako je očevidac video, Maja je prvo gurnula dečaka kroz prozor trećeg sprata, a zatim skočila i ona, piše Nova.rs.

Kada je mladić ugledao nesreću koja je zadesila Ulicu Grge Jankesa u Mirijevu, počeo da viče.

„Trebalo je ranije da te prijavim“, vikao je mladić, jer kako tvrde najbliže Majine komšinice, vika iz njenog stana je bila svakodnevna.

„Stalno se čula vika iz stana, maltretirala je devojčicu, sina nije toliko dirala, ali devojčica je bila privrženija ocu, sigurno je zbog toga maltretirala“, pričaju uznemireni stanari.

Komšinica koja je bila predsednica kućnog saveta ističe da je Maja K. pre nekoliko dana tražila ključ od krova zgrade.

„Na pitanje šta će joj ključ, rekla je komšinici: „Da dete vidi malo sveta““, kaže stanarka.

Na licu mesta je i Majin bivši suprug, koji je veoma uznemiren, te nije mogao mnogo da kaže.

„Zvanično je bila zdrava, ono što ja mogu da zaključim, odnosno zbog čega je ona to uradila, nije validno da sad kažem“, rekao je on kratko, kroz plač.

Srećom, dečak i majka su pali na travu, te je dete prošlo bez većih povreda, a majka M. K. je slomila nogu. Oboje su hospitalizovani u Urgentnom centru.

Podsetimo, stravični slučaj dogodio se jutros u Ulici Grge Jankesa 12 u Mirijevu u Beogradu. Motivi ovog slučaja nisu poznati.

Užas u Mirijevu, majka i dečak (5) zajedno skočili sa zgrade

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

319 Shares
319 Shares
Share via
Copy link