Srbija Vesti

Austrijski mediji javljaju da je Zelja iz SNS-a uhapšen u Beču sa 4 kg heroina, srpski portali mudro ćute

zelja
Zoran Milojević Zelja Foto: Srđan Ilić

Pokret Oslobođenje izdao je saopštenje da su od bečke policije tražili zvaničnu potvrdu da je srpski državljanin Z. M, uhapšen u glavnom gradu Austrije sa čak četiri kilograma heroina, zapravo Zoran Milojević Zelja, istaknuti funkcioner SNS-a.

Milan Dumanović, predsednik Odbora za borbu protiv kriminala iz pomenutog pokreta, podseća da je Milojević predsednik pokrajinskog odbora SNS za Kosovo i Metohiju i da je već dovođen u direktnu vezu sa mnogobrojnim aferama u Srbiji.

Milojević je dovođen u vezu sa kidnapovanjem opozicionih aktivista u Vrbasu i gradnjom ilegalnog ugostiteljskog objekta na Pančićevom vrhu.

– Mi smo danas kontaktirali bečku policiju da nam potvrde vest koja se pojavila u tamošnjim medijima, a stidljivo i na pojedinim srpskim portalima, da je Milojević uhapšen u Beču sa velikom količinom heroina – objašnjava Dumanović, a prenosi portal Direktno.

Ukoliko se to potvrdi kao istina, kaže on, biće to još jedan dokaz o „teškim kriminalnim vezama SNS režima“ i „organizovanom klanu koji dopire do samog vrha vlasti“.

– Pokret Oslobođenje već mesecima ukazuje na ove veze i zbog toga trpimo veliki medijski pritisak. Ali istina o kriminalu ne može da se sakrije – kaže osnivač Oslobođenja.

Dumanović je dodao i da hapšenje funkcionera vladajuće stranke u Beču predstavlja „međunarodni skandal“ i da u ovoj situaciji „treba pratiti ponašanje našeg Ministarstva spoljnih poslova, koje će sigurno pokušati da zataška aferu i isposluje puštanje na slobodu.“

Vučić, služba i družba: Ni jedan funkcioner nije saslušan u slučaju “Jovanjica”

Redakcija Luftika.rs

komentara

Klikni da objaviš komentar

4.3K Shares
4.3K Shares
Share via
Copy link