Horoskop Horoskopski znakovi

Astro karakteristike: kakvi ste u svojoj suštini?

horoskopski znakovi

Svaki znak zodijaka prepoznatljiv je po nekoliko osnovnih osobina koje nosi kroz ceo svoj životni put. Saznajte kakvi ste u svojoj suštini i kakvi su zaista vaši prijatelji.

OVAN

Ovan je prvi znak zodijaka. Klasični predstavnici ovog znaka su nezavisni i odvažni. Uživaju u vođenju drugih i donose uzbuđenje u život svih bliskih osoba. Jedan Ovan je uvek entuzijastičan i uvek okrenut cilju.

BIK

Drugi znak zodijaka je Bik i sa sobom nosi sigurnost, snagu i onima rođenim od 21. aprila do 21. maja daje spremnost da se do kraja bore za ono što žele. Bik je u suštini dosta opušten, ali i prilično tvrdoglav u nekim situacijama. Bikovi umeju i da oklevaju, ali su veoma dobri radnici.

BLIZANCI

Blizanci su treći znak zodijaka, a jedna od osnovnih prepoznatljivosti pripadnika ovog znaka je energija kojom znače, ali i činjenica da imaju mnoga lica. Veoma su brbljivi i smatraju se za socijalne leptire. Blizanci će uvek svoj život usmeravati u pravcu u kom oni sami žele da idu.

RAK

Ovaj znak obeležava njihova nestalnost. Kao četvrti znak zodijaka, uživaju u sigurnosti, ali takođe su i u stalnoj potrazi za avanturom. Nije lako ući Raku u glavu i znati šta misli pa uvek drže druge u neizvesnosti i u situaciji u kojoj moraju da nagađaju stvari.

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

200 Shares
200 Shares
Share via
Copy link