Horoskop Horoskopski znakovi

Rak, Jarac i Škorpija od 18. novembra moraju biti posebno oprezni: Vikend donosi manipulacije i prevare

devojka horoskop mesec

Uvod u vikend na zvezdanom polju sprema nam pravi rolerkoster. Od 18. novembra kreću turbulencije za pojedine horoskopske znake, pa „kome se kako zalomi“. Dok će nekima biti uvod u mirne vode i početak vladavine Strelca, predstavnicima nekih znakova se sprema ludilo.

Rak

Ne verujte svemu što čujete i više puta proverite svu dokumentaciju sa kojom se nađete u kontaktu ovih dana. Može se desiti da vas nečija nemarnost ili pak pokušaj manipulacije dovedu do nepromišljenih odluka koje će vas koštati velikog novca.

Završite prvo sa obavezama koje stoje pod sekcijom „morati“, a večernje sate vikenda provedite u krugu ljudi pored kojih se osećate najopuštenije.

Škorpija

Kada ovog vikenda budete donosili važnu odluku u vezi sa nekom situacijom, zapitajte se gde ste to već ranije videli. Oslonite se na ono što vam instinkt šapuće i pratite znakove pored puta na koje nailazite. Oslonite se prvenstveno na sebe ovog vikenda, jer partner i vama bliske osobe nisu u mogućnosti da vam trenutno budu od pomoći. Ne samo da nećete imati podršku nego vam neko vaš, blizak, može zabiti nož u leđa. Poseban oprez ovog vikenda.

Jarac

Kako se približavate cilju i priželjkujete da sa nekim situacijama izađete na kraj, čini se da se stvari još više komplikuju. Presaberite se ovog vikenda i vidite čime raspolažete od resursa, te učinite ono što vam nakon rekapitulacije deluje kao najbolje rešenje. Prebacite fokus sa drugih na sebe i pozabavite se svojim potrebama. Pomoć koju pružate drugima ovih dana može biti kontraproduktivna po obe strane.

Koji je vaš greh prema horoskopu? Za Strelca preljuba, Jarcu pohlepa, Devici zavist…

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

157 Shares
157 Shares
Share via
Copy link