Magazin Srbija

Asfaltirali ulicu, prekopali, opet asfaltirali pa kroz asfalt propao kamion

Srpski putari su nekad bili poznati u celom svetu po kvalitetu gradnje. Radili su na gotovo svim kontinentima i iza njih su ostajale samo reči hvale.

Ali kako je mala korupcija rasla, tako su i radovi srpskih putara umesto ponosa postali – predmet podsmeha. Dešavalo se svašta, ali dosad još nije zabeleženo ono što je pošlo za rukom gradonačelniku Vranja Slobodanu Milenkoviću Gonziju.

Naprednjački šerif sa juga, inače ortoped, oko sebe je okupio ekipu podobnih diletanata, i u svom drugom mandatu pokazao svu raskoš ljudske gluposti.

Njegovo upravljenje Vranjem nije samo loše, nego i opasno.

Portal Infovranjske piše o nesvakidašnjoj sudbini ulice Kralja Milana, koja je, ni kriva ni dužna, za samo mesec dana dva puta stradala. Tek što je asfaltirana, odmah je iznova raskopana, a potom je kroz asfalt propao ceo jedan kamion.

Da kvalitet radova po vranjskom ulicama nije samo loš, nego i opasan po život, pokazuju dešavanja ovog ponedeljka, pišu Infovranjske.

U ulici Kralja Milana, od Skupštine prema Gornjoj čaršiji, u sred sređene, nedavno završene pa ponovo raskopane ulice, u ponedeljak je propao čiav jedan kamion, doduše samo svojim zadnjim delom.

Prema izveštajima a lica mesta, nadležni ga vade iz rupe najmanje dva sata, i to bez uspeha.

Praktično, ovde je pre mesec dana završena kanalizacija, ali je ulica ponovo raskopana prošle nedelje, pa je ponovo zatrpana, sređena i sad je počela da – guta kamione!

Da vlast u Vranju zaista ne zna šta radi i da polako iz ruku pušta dizgine vlasti pokazuje i najnovija situacija u ulici Kralja Milana.

Reč je o ulici koja od zgrade Skupštine vodi preko Amama prema Gornjoj čaršiji.

Žitelelje Vranja je jednog jutra, umesto sveže asfaltirane ulice dočekao ogroman krater, a niko ne zna ni kako ni zašto.

“Vlast, naravno, ćuti, ne progovara. Mora da ima za sve. Ako i nema, pa tu su rovokopači, uvek može da se krene nanovo. Ništa, dešava se, ali, brine li ovde neko uopšte o nama, osim Boga odozgo?”, navode u komentaru Infovranjske.

Kada smo asfaltirali drveće sve nenormalno postalo je normalno

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

931 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap