proizvodi-angle
privatna arhiva
Lifestyle

Angel therapy – domaći proizvodi koje hvale Novosađanke

Na različitim blogovima i vlogovima poznatih novosadskih blogerki se može videti koliko su one zadovoljne domaćim proizvodima koje pravi Angel therapy iz Novog Sada.

angle-preparati
privatna arhiva

Prirodni šampon za oporavak i rast kose

Zanimljivo je da je Angel therapy dobio recepturu za ovaj šamon od jednog travara. Oni su uključili tim tehnologa i napravili šampon na prirodnoj bazi od biljaka koje se mogu naći na ovim prostorima. U svom sastavu ima ekstakt koprive, pantenol, AD kapi i ricinusovo ulje. Šampon je napravljen po tradicionalnoj recepturi, a za postizanje rezultatata važna je kontinuirana upotreba. Mnoge devojke su za ovaj šampon čule od svojih baka, pa su tako same pravile ovu smesu za brži rast kose, a danas mogu i gotov proizvod da kupe. Od ovog šampona kosa postaje čak mekša, a prvo što ćete primetiti to je da će vam manje opada kosa i da brže raste.

Maska za kosu od makadamije i meda

Ova maska je drugačija od svih drugih, jer se nanosi i na koren dlake i na celu kosu, a nakon 10 minuta kosa postaje mekana na dodir i mirišljava. Maska od makadamije i meda takođe oporavlja oštećenu, suvu i zamršenu kosu, a njoj će se radovati i devojke kojima zbog vode kosa često ne bude baš mekana nakon pranja.

angle-rukavica
privatna arhiva

Rukavica za skidanje šminke

Skidanje šminke je noćna mora za devojke, pogotovo za one koje se zbog posla više puta dnevno šminkaju. Da se šminkam mogu tri sata, ali šminku želim da skinem što brže. Od kada sam probala Angel rukavicu uverila sam se da je temeljno i brzo skidanje šminke zaista moguće. Uz malo vode i bez kreme lako skinem svu šminku, a rukavicu nakon toga samo malo operem sapunom i vodom.

angel-gel
privatna arhiva

Gel za ublažavanje bola

Postoji hladni i topli sportski gel koji ublažava povrede, ali čak pomaže i kod problema sa disajnim putevima. Namažite ga samo na problematično mesto i osetićete kako greje ili hladi, u zavisnosti koji je gel u pitanju, zatim ćete osetiti kako upala i bol polako nestaju. Ovaj gel se, osim sportistima, preporučuje i ljudima koji imaju reumatske probleme.

Ove proizvode možete naći u Novom Sadu u Narodnog fronta 73, Novosadskog sajma 23, Somborski bulevar 14, Radivoja Radujkova 16, ali i poručiti putem Fejsbuk stranice.

Više o aktuelnim trendovima

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

1 Comment

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share