Beograd

Ana Bučević dolazi u Beograd

Motivacioni govornik Ana Bučević dolazi u Beograd 7. decembra 2019. godine. Uzmite vašu kartu na vreme i rezervišite meseto za seminar Umeće manifestiranja.

Trajanje predavanja : 9:00 h – 17:00 h
SAVA CENTAR
Milentija Popovića 9, Beograd

– Otvorite se za obilje i početi ćete živjeti obilje otvorenosti za početak. Što se više budete otvarali, to će vam Zakon privlačenja ‘davati’ sve više informacija, ljudi i situacija da se još više otvarate i dolazite do novih spoznaja. Tada ćete početi živjeti OBILJE SPOZNAJA. Kakav dar. A od toga sve počinje… – Opis knjige Ane Bučević “Biti i imati”.

Ana se od 2012. godine bavi motivacionim govorima i organizuje seminare širom regiona. Često drži i tim bilding (team building) programe u kompanijama. Napisala je dve knjige koje su postale bestseleri. Safari duha – knjiga o mudrosti roditeljstva, knjiga objavljena 2011. godine, posvećena je roditeljima, a 2015. godine objavila je knjigu U Vortexu ostvarenih želja, u kojoj govori o važnosti Zakona privlačenja. Ana je 2015. postala jedan od osnivača BigU Akademije za Hrvatsku, međunarodne online edukacione platforme na kojoj se nalaze predavanja sa temom razvoja, poslovnog i ličnog.

Ulaznice možete kupiti putem njenog sajta: https://anabucevic.com/sample-page/

Više o njoj pogledajte na njenom YouTube kanalu.

Ana Bučević u Novom Sadu – „Što (ni)je ljubav“

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

PARTNERI SAJTA


11 Shares
Share via
Copy link