Lifestyle Magazin

Partnerka Ane Brnabić na naslovnoj strani čuvenog modnog magazina, otkrila detalje o privatnom životu i sinu Igoru

ana-brnabic-milica-djurdjic-srdjan-stevanovic-getty-images
Foto: Srđan Stevanović Getty Images

Naslovnu stranu decembarskog broja prestižnog modnog magazina L’Officiel, izdanje za arapsko tržište, krasi Milica Đurđić, partnerka premijerke Srbije Ane Brnabić. Ekskluzivne fotografije i veliki intervju objavljeni su u sklopu promocije naše zemlje na Svetskoj izložbi EXPO, koja se održava u Dubaiju.

Lepa doktorka, radiolog u beogradskom Kliničkom centru, za naslovnicu je pozirala u elegantnoj kreaciji Roksande Ilinčić, u impresivnom zdanju Geozavoda, piše Hello.

Pričala je o svemu, od mode, sitnih životnih zadovoljstava i izazova profesije, do srpske umetnosti, kulture i prirodnih atrakcija, koje je predstavila na poseban način.

‒ Volim modu, ali nisam njen rob. Ne pratim trendove. Oblačim ono što volim i u čemu se dobro osećam – rekla je između ostalog.

Na pitanje u kojim poznatim damama pronalazi inspiraciju partnerka Ane Brnabić je odgovorila:

‒ Mnogo je značajnih žena u srpskoj istoriji, koje su se posebno isticale u teškim vremenima. Na primer Ksenija Atanasijević, prva žena koja je doktorirala na Beogradskom univerzitetu, potom velika slikarka Milena Pavlović-Barili, pa hrabra Biljana Srbljanović.

U čemu Milica najviše uživa, interesovalo je novinarku koja je sa njom razgovarala. Odgovor će možda mnoge iznenaditi:

‒ Postoje dva mesta u Beogradu koja obožavam – Hipodrom i Filharmonija. Oba su autentična i jedinstvena. Beogradski hipodrom je najstariji sportski objekat, mesto puno istorije i emocija, nešto u čemu uživaju cele porodice. Takva je i Filharmonija, koju moj sin takođe mnogo voli. On obožava muziku i često zajedno tamo pratimo koncerte.

Ana Brnabić: Sergej Trifunović je pričao masne viceve o mom detetu

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

367 Shares
367 Shares
Share via
Copy link