Film

Aljoša Vučković pobedio smrtonosnu bolest, preporodio se i vratio glumi

aljosa vuckovic proba
Foto: ATA images

Proslavljeni srpski glumac Aljoša Vučković (74) krajem 2018. godine objavio je da se bori sa opakom bolešću i da je zbog posledica primoran da se povuče iz javnog života. Glumac je tada završio na lečenju u jednoj beogradskoj bolnici, da bi ubrzo bio otpušten na kućni oporavak.

Po izlasku iz bolnice medijima je iskreno ispričao kako se oseća:

‒ Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim ‒ rekao je tada Aljoša Vučković za „Avaz“.

aljosa vuckovic bolest
Aljoša Vučković u periodu dok se borio sa opakom bolešću, foto: ATA images

Nekoliko godina nakon toga glumac se nije pojavljivao u medijima. Supruga Edita, kao i ćerke Leana i Sara bile su mu jedina, ali ključna podrška, a onda je kao grom iz vedra neba odjeknula vest da se očekuje povratak Aljoše Vučkovića.

Aljoša se vraća na male ekrane ulogom u serijama „Dođi juče“ i „Azbuka našeg života“, za koju je scenario nastao prema motivima dva romana poznate srpske književnice Mirjane Bobić-Mojsilović. Obe serije emitovaće se na jesen.

Aljošino poslednje pojavljivanje tokom scenskog čitanja „Ja, Feđica“, posvećenog nedavno preminulom Feđi Stojanoviću, oduševilo je javnost.

aljosa vuckovic
Povratak Aljoše Vučkovića u Atelje 212, foto: ATA images

Glumac sjajno izgleda, polako se vraća u top-formu, a sve češće se može videti i u Ateljeu 212, gde je proveo radni vek.

Aljoša Vučković prošao kroz pakao, a za ćerkin život borio se do poslednjeg atoma snage

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

433 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap