Magazin

Aleksandar Vučić probija granice blamantnosti, u emisiji izvadio sendvič iz sakoa

vucic-vadi-sendvic-iz-sakoa
Foto: Printscreen / Pink

“Izgradili smo na hiljade kilometara autoputa”, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u emisiji kod voditelja Ognjena Amidžića sinoć na Pinku, dok je ispravljao svog dvojnika, TikTok influensera, koji je “lupio” broj od oko 300 kilometara autoputeva.

Predsednik Srbije sinoć je gostovao u zabavnoj emisiji na Pinku. Ušao je u studio na pola epizode, a pre njega je tu bio njegov dvojnik koji se proslavio na društvenim mrežama imitirajući predsednika Srbije, prenosi Nova.

S Aleksandrom Vučićem je u emisiji, pored dvojnika, i pevačica Tijana Em, poznatija kao Žena od Sultana, ali i sportista Janko Tipsarević.

Kada je pravi Aleksandar Vučić ušao u studio, nastala je blago neprijatna atmosfera jer su svi gosti ustali da se pozdrave sa njim, a potom gledali u pod, dok je on razgovarao sa dvojnikom. Da bi proverio ko je „pravi“ Vučić, voditelj Ognjen Amidžić im je postavljao leksikonska pitanja.

Krenuli su blago, sa pitanjima – kako mu se zovu otac i majka i koje godine je prvi put postao ministar, do malo težih pitanja – koliko kilometara autoputeva je izgrađeno u poslednjih jedanaest godina.

– Spremao se celu noć, ali ne zna odgovor na ovo pitanje – rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Voditelj Ognjen Amidžić je potom postavio pitanje i koliko je dug autoput Miloš Veliki.

– Plus minut dva – tri kilometara –  rekao je Vučić dajući odgovor.

Voditelj je takođe pokušao da se našali, pa je rekao da je pravi predsednik Aleksandar Vučić onaj koji ima sendvič kod sebe u kaputu.

– Ja sam svoj pojeo – rekao je dvojnik.

– Mi uvek imamo sendviče uz sebe. Naravno da imamo, evo da vide ko je pravi predsednik – rekao je Vučić, a potom izvadio sendvič iz kaputa.

Vučić u epizodi „Je l` verujete meni ili svojim očima“: Kakvih 9.000 RSD da glasate, o čemu pričate…

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link