Magazin

Vučić kao klinac i drug iz Austrije: Zvao se Leopold, a zvali smo ga Poldi (VIDEO)

mali vucic

Radio Televizija Srbije nedavno je u okviru emisije „Trezor“ emitovala snimak iz 1980. godine sa manifestacije „Radost Evrope“, kada je, igrom slučaja, izjavu za tu televiziju dao današnji predsednik Srbije Aleksandar Vučić, tada desetogodišnjak, piše Blic.

Vučić je govorio o utakmici koja je odigrana u okviru manifestacije „Radost Evrope“ sa drugarima iz inostranstva, ali i o dečaku iz Austrije koga je te 1980. godine ugostio u svom domu.

Naime, u okviru manifestacije deca koja su došla u Srbiju boravila su kod beogradskih osnovaca. Današnji predsednik Srbije tada je u dom primio dečaka iz Austrije po imenu Leopold Višer.

– On se dosta interesovao za sport, naročito za učešće „Crvene zvezde“ u evropskom kupovima jer je tada zvezda igrala zaista odlično. Na njihovu želju mi smo ovde odigrali jednu prijateljsku utakmicu, i mi smo pobedili, ali bez obzira na naše radovanje i njihovo tugovanje mi smo ostali pravi prijatelji čija prijateljstva niko neće moći da izbriše. On se zvao Leopold Višer a nadimak mu je bio Poldi – ispričao je tada 10-godišnji Vučić.

Vođa srpskih desničara upao u program N1, pa vređao Vučića: On je izdajnik i pe*er

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

444 Shares
444 Shares
Share via
Copy link