Magazin Srbija

Aleksandar trči 920 km trči za život svog malog imenjaka i bolesnu decu Srbije (VIDEO)

aleksandar
Printscreen

Dobra dela ne poznaju granice, a dobre ljude dočekuju sa osmesima i zagrljajima na svim meridijanima.

Naš sunarodnik nalazi se na jednoj nesvakidašnjoj misiji kako bi na sebi svojstven način pomogao detetu kojem je neophodna pomoć i podrška svih nas u teškoj životnoj borbi.

O njegovom poduhvatu širu javnost izvestili su autori sa Fejsbuk stranice “Zanimljivo”. Njihovu objavu prenosimo u celosti:

“Ni kiša, ni bolovi u nogama, ni umor ne mogu zaustaviti ovog čoveka koji je nameran da ostvari svoj cilj. Aleksandar Kikanović koji trenutno prolazi kroz opštinu Filijaši u Rumuniji doživeo je i jedan nesvakidašnji slučaj.

Naime, policija Rumunije je u jednom trenutku počela da svira Aleksandru i posle 300 metara ga je i zaustavila. Nakon što su izašli iz svog automobila, policajci su prišli Aleksandru i počeli da ga grle. Rekli su da su upoznati sa onim što radi i poželili mu srećan put. Zaista gest vredan svake pažnje.

Podsetimo, Aleksandar Kikanović trči za bolesnu i siromašnu decu Srbije. Trčaće 920 kilometara, do grada Jaši, u Rumuniji, u kome počivaju mošti Prepodobne majke Paraskeve, Svete Petke kako bi pomogao malom Aleksandru da pobedi bolest.”

Nevena je članica Kobri, za 12 minuta istrči 3.200 metara, uradi 57 sklekova i 107 trbušnjaka

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.2K Share
1.2K Share
Share via
Copy link