Magazin

Mitrović širi svoje carstvo, nakon Vračara i Kopaonika kupio i simbol Smedereva

kristina-mitrovic
Foto: Instagram/Kristina Mitrović

Srpski fudbalski reprezentativac i član Fulama Aleksandar Mitrović pravi dobre poslovne poteze i polako, ali sigurno proširuje svoje „casrtvo nekretnina“ koje sad već broji pozamašne „kvadarate“ na nekoliko lokacija u Srbiji.

Poslednji u nizu investicija na koju se odlučio novi rekorder Čempionšipa je čuvena zgrada Ninića u rodnom mu Smederevu, piše Telegraf.

Kako prenosi portal sdcafe, Mitrović je postao novi vlasnik pomenutog objekata na gradskom trgu kupivši udeo od grada u centru Smedereva.

Odbornici Skupštine grada Smedereva usvojili su odluku o otuđenju iz javne svojine 3/24 dela poslovnog prostora – osam prostorija površine 328 kvadratnih metara u stambeno-poslovnoj zgradi broj 1 u ulici Trg Republike 11.

U objektu Ninića grad Smederevo je bio vlasnik samo jednog dela, uz još osam suvlasnika.

ninica-palata
Foto:Simon Dael / Shutterstock Editorial /Profimedia;google.com/maps/

Procenjena vrednost udela u objektu utvrđena je na 86.100 evra, što je bila i početna kupoprodajna cena za zainteresovane ponuđače.

Na javni oglas stigle su tri blagovremene ponude, a najviše novca za udeo u objektu u centru grada, tačnije 200.000 evra, ponudio je, preko zastupnika, fudbaler Aleksandar Mitrović.

Mitrović je nedavno, kako je pisao pomenuti portal, kupio i luksuzni penthaus u srcu Vračara i za njega izdvojio 800.000 evra.

Penthaus je na dva nivoa, ima oko 400 kvadrata i opremljen je najluksuznije. Mitrović i njegova supruga Kristina će moći da uživaju u svom novom domu, koji je opremljen đakuzijima, igraonicom za decu, a ima i posebnu sobu za dadilju.

Pored penthausa i poslovnog objekta u Smederevu, Mitrović u svom vlasništvu ima i sedam apartmana u zgradi na Kopaoniku, od kojih već vraća uloženi novac.

Očigledno je srpski reprezentativac svestan prilike i mogućnosti dobrog ulaganja u nekretnine i pametno ulaže novac koji je zaradio od fudbala, jer je svestan da kasnije može lepo da živi od toga kada završi karijeru.

Aleksandar Mitrović, fudbaler koji obara rekorde i čovek koji ne zaboravlja žrtvu svojih najbližih

150 Shares
150 Shares
Share via
Copy link