Magazin

Naš pevač rešen da se ostvari u ulozi oca: „Pronaći ću surogat majku, samo jedna stvar me brine“

aleksa-jelic
Foto: Printscreen

Pevač i baletan Aleksa Jelić otkrio je da ima želju da se ostvari u ulozi oca.

Kako je rekao, s obzirom na to da je trenutno sam, potomstvo će pokušati da dobije uz pomoć surogat majke.

– Već neko vreme duboko i intenzivno razmišljam o tome i nadam se da me ništa neće sprečiti da svoju želju realizujem. Vreme izuzetno brzo prolazi. Jeste da je karijera vrlo važna, ali uveren sam da je mnogo važnije da se čovek izrazi kad je reč o emocijama. Strahujem samo što ću u celu priču dobijanja deteta uz pomoć surogat majke ući sam, iako sam svestan da nisam ni prvi ni poslednji čovek koji se nalazi u takvoj situaciji – rekao je on za „Gloriju“, prenosi „Blic“.

Kako je priznao, svi oko njega su bili oduševljeni kada im je saopštio sviju nameru.

– Svi su reagovali super, mada su me dragi ljudi, prijatelji koji su već roditelji, pitali znam li da će moj život, barem ovaj dosadanji, momentalno biti gotov. Jasno mi je da moj život s dolaskom deteta više neće biti isti i radujem se svemu tome. Dete će me, uveren sam, motivisati da budem bolji. Ta promena mi je veoma bitna, trudim se da na predstojeće dane i mesece gledam pozitivno, ponekad pomislim da je to moja misija kako bih zaokružio život i dao mu smisao. Neke stvari drže me rezervisanim i teraju na razmišljanje kako to sve da organizujem sam, jer je mnogo lakše kad si u paru, kad dvoje podele i radosti i obaveze. Na sreću, imam brojnu familiju koja već sada zdušno nudi pomoć – istakao je Jelić i dodao:

– Ne plašim se samo vremena u kome živimo, neizvesnost nam svima kuca na vrata, već i godina koje imam. Ali, mnogi su u tu priču ušli pre mene, takođe sami, i uspeli su. Kad sam imao 40, bila mi je važna karijera, ali onda dođe vreme kad ti više nije važno da budeš mnogo uspešan i da te ljudi prepoznaju, pa tražiš neki dublji smisao. Postaneš svestan da bi bilo lepo da iza tebe jednog dana ostane neko. Pokušaću u svakom slučaju, jer bih se, da to ne uradim, kajao. Nadam se da ću uspeti.

Ronaldo već ima petoro dece i čitavo bogatstvo namenjeno surogat majkama da rađaju njegove kopije

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link