Magazin Poznati

Bosanskog pevača žena prebila kao vola u kupusu: “Nisam hteo da se branim”

al-dino
Foto: Printscreen

Pre nekoliko godina javnost je bila iznenađena šokantnim priznanjem bosanskog pevača Al Dina, koji je otkrio da je pretrpeo fizičko i psihičko nasilje od supruge Arduane Pribinje-Kurić, od koje se potom i razveo, ali nakon dve godine. Imaju dvoje dece, a starateljstvo je pripalo njegovoj bivšoj supruzi.

On je tada ispričao i da mu je najteže palo što su njegova deca morala da budu deo vega i da gledaju roditelje kako se svađaju.

–  Te večeri sam normalno doveo sinove Arduani. Naš inače loš odnos dodatno je eskalirao zato što Harun nije želeo da ide kod majke. Posle toga usledio je oštar verbalni sukob između nas dvoje, koji je ubrzo prerastao u fizički obračun.

Arduana me je čupala za kosu i udarala, doslovno mogu da upotrebim opis koji sam pročitao u nekom tekstu o nama: “Ubila me je kao vola u kupusu” – rekao je tada Al Dino, a prenosi Stil.

On je dodao da mu je najteže palo to što su njihovi sinovi, gledajući sve to, vrištali od plača pokušavajući da smire roditelje.

Mnogi su se pitali zbog čega jepevač dozvolio da ga žena zlostavlja, a on je za Blic otkrio da nikada nije pomislio da fizički nsrne na neku ženu, jer je tako vaspitan.

– Nisam vaspitan da ikada i pomislim na to da fizički nasrnem na ženu, pa se zbog toga ni u jednom trenutku nisam branio. Ali, preklinjao sam Arduanu da stane, da se zaustavi i pokuša da se urazumi, ne zbog mene, već radi naše dece.

Razdire me bol što su naši sinovi prisustvovali ovom, za njih svakako traumatičnom događaju. Plašim se kako će se sve odraziti na njihov psihički razvoj. Nisam želeo da se branim kada je moja supruga nasrnula na mene, samo zbog načina na koji sam vaspitan i zbog naše dece – ispričao je tada za Blic.

Nažalost, sve češće smo svedoci nasilja u porodici u kojem su najčešće žrtve žene i deca. Međutim, sve je više muškaraca koji su žrtve u braku, a o tome se jako malo govori.

Između ostalog, pevač Al Dino dokaz je da ništa ne mora da se trpi, te da treba javno govoriti o tome kako bi se razvila svest.

Srpkinja sa majkom prebila devojku svog bivšeg muža u bečkom supermarketu

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
18 Shares
Share via
Copy link