Novi Sad

Kako će izgledati novi aerodrom na Čeneju?

Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove Grada Novog Sada oglašava rani javni uvid u Konceptualni okvir plana detaljne regulacije Aerodroma „Novi Sad – Čenej“ u Novom Sadu.

Rani javni uvid u Konceptualni okvir plana detaljne regulacije Aerodroma „Novi Sad – Čenej“ u Novom Sadu održaće se u trajanju od 15 dana, u periodu od 22. jula do 05. avgusta, svakog radnog dana od 9,00 do 14,00 časova, u prostoriji u prizemlju zgrade Javnog preduzeća „Urbanizam“ Zavod za urbanizam Novi Sad, Bulevar cara Lazara 3 i u prostorijama Mesne zajednice „Čenej“, Ulica Vuka Karadžića 289 u Čeneju.

U digitalnom obliku materijal se izlaže na zvaničnoj internet stranici Skupštine Grada Novog Sada i na zvaničnoj internet stranici Grada Novog Sada.

Gradska uprava za urbanizam i građevinske poslove, organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, mogućim rešenjima za urbanu obnovu, kao i efektima planiranja, prenosi Dnevnik.

Novi Sad dobija aerodrom: Sa Čeneja letovi do Beča, Istanbula, Soluna?

144 Shares
144 Shares
Share via
Copy link