Horoskop Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop

3 znaka zodijaka proganjaće vas pravo do pakla ako ih ostavite

Budimo pošteni: ni pakao nema besa koliko neki ostavljeni horoskopski znakovi! Većini nas je srce slomljeno barem jednom, i iako neki znakovi teže da reaguju gracioznije od drugih, prilično je univerzalno da kada vas ljubavnik izneveri, bes postaje potpuno prirodna reakcija. Ali budite spremni! Karma se uvek vraća, pa čak i ako vam je srce nagaženo na najbrutalniji način koji možete zamisliti (govorimo o kršenju poverenja ili potpunoj izdaji mimo jednostavnog „Mislim da ovo ne ide“), još uvek je važno postupati dostojanstveno.

Obratite pažnju na to kako vaš znak može da se ponaša i sačuvajte svoje dostojanstvo. Najbolji način da se vratite svom nekadašnjem sebi nije da ključem izgrebete partnerov automobil, već da pronađete boljeg sebe.

Ovan

Kao najimpulsivniji znak Vatre, niste iznad razbijanja nečega skupog što pripada vašem sadašnjem bivšem. Budući da često skočite pre nego što pogledate, to bi moglo značiti veliku štetu.

Umesto da uništavate njihove stvari i očekujete da se osećate bolje zbog toga, vratite svoju nezavisnost tako što ćete zgrabiti bilo šta svoje što povezujete sa svojim bivšim i rešite se toga u privatnom ritualu.

Skupite stara pisma, karte za putovanja i majice za koncerte i bacite ih u dobro obuzdanu vatru. Izbrišite fotografije, razbijte neki mali suvenir i učinite ono što vam najbolje ide: krenite dalje!

Bik

Kao postojani zemaljski znak, ne skačete lako s jednog ljubavnika na drugog. Volite sigurnost posvećene veze, zbog čega vas raskid može posebno pogoditi. Imajte na umu da je put do vašeg srca kroz vaša čula – dodir, ukus, miris – pa dok pravite konačni izlaz iz kuće bivšeg partnera, bilo bi baš kao da ugrabite skupu bocu njihovog vina, cenjenu cigaru ili njihov omiljeni čaj na odlasku.

Ili biste jednostavno mogli k srcu uzeti izreku da „najbolja osveta živi dobro”: Skupite poklone koje su vam dali ili poklone kojima ste planirali da ih iznenadite, prodajte ih po poštenoj ceni na mreži i koristite dobit za vikend odmaranje u vašoj omiljenoj banji!

Blizanci

Volite raznolikost i uvek ste u pokretu, pa vam možda neće trebati dugo da se oporavite od izneverenja u ljubavi. Pre nego što se okrenete, vratićete se u grad, raditi u sobi – i poznavajući vas, postaćete to mesto za posete bivšeg!

Kako se vaše srce popravlja, bićete u iskušenju da iskoristite svoj prirodni šarm kako biste koketirali sa obećavajućim novim ljubavnim partrnerima pred očima bivšeg. NAPOMENA: Ovo NIJE dobra ideja.

Borite se i sa ljubavlju prema komunikaciji i društvenim medijima, što vas može dovesti u iskušenje da završite, objavljivanjem uzbudljivih novosti o tome kako se lepo provodite bez osobe koja vam je slomila srce.

U redu je da kačite fotografije svog društvenog sebe koji se fantastično provodi u novom lelujavom samačkom životu, ali oduprite se nagonu da svoj talenat pisanja iskoristite za pljuvanje svog nekadašnjeg partnera. Ovo se više odražava na vas nego na njih …

Rak

U vašem telu jedva da postoji osvetnička kost osim ako neko koga volite nije povređen. Ako ste oštećeni, bolje da se pripazite na svoj bes, jer odanost koju ulivate u sve svoje veze nije jeftina! Jednom kada prevladate šok prekida, naklonost koju ste osećali prema prošlom partneru može se brzo pretvoriti u prezir.

Budući da vam je dom toliko važan, doći ćete u iskušenje da i vi prodrmate bazu svog bivšeg – od činjenja bilo čega relativno bezazlenog kao kasnonoćni uznemiravanja telefonom do, recimo, prikradanja i uklanjanja jednog od njihovih dragocenih stvari pre nego što ste im vratili rezervni ključ – bilo šta što bi zveckalo njihovim osećajem sigurnosti.

Oduprite se ovom nagonu, vi ste iznad provaljivanja, a zbog vaše nežne prirode na kraju ćete samo naštetiti sebi. Umesto toga, povratite svoj prostor izvođenjem rituala čišćenja u svom domu. Promenite brave i u borbi protiv svoje reputacije „kućnog miša“ držite automobil parkiran nekoliko ulica dalje u slučaju da vaš bivši odluči da prođe pored stana i vidi da li ste kod kuće!

Lav

Vaš ponosni znak poznat je po tome što je najdetinjastiji od svih znakova zodijaka. Ovo može učiniti da putujete mnogo težim putem nakon slamanja srca! Dajete 110% ljubavi i teško vam je da iznenada budete izvan pažnje drugih.

Ali s obzirom na vašu naklonost glamuru i lakoću s kojom ulazite u centar pažnje, neće biti teško vratiti fokus na drugu ljubav u vašem životu – vas! Dok gajite talente i hobije koji bi vam mogli doneti ne samo zadovoljstvo, već i slavu. Dok tragate za sopstvenom strašću, vaš bivši će biti okružen dokazima da je dopustio da mu nešto neverovatno prosto pobegne.

Devica

S jedne strane, vaše intenzivne analitičke moći mogu vam pomoći da uvidite da ovaj meč nije trebalo da se desi, i teško da ćete izgubiti vreme valjajući se u samosažaljenju ili zavaravajući se da više nikada nećete voleti. Ipak, bićete veoma uvređeni što je udvarač koji je prošao kroz vaš intenzivan postupak skrininga samo pogrešio!

Vaš diskretni znak prepoznaje detalje – poput glavnih nesviđanja vašeg bivšeg – i verovatno će ih koristiti protiv njih dok obrađujete bol. Verovatno ćete doći u iskušenje da kupite nalepnicu za branik (ili 12 komada) koja oglašava njihov najomraženiji bend, slogan ili političara. Kad vidite njihov automobil parkiran po gradu, diskretno ćete zalupiti ove odvratne reklame na njihovo voljeno vozilo i potajno se nasmejati u sebi dok se udaljavate.

Vaga

Kao partnerski orijentisan znak, prekidi bilo koje prirode posebno vas pogađaju. Tražite ravnotežu i verovatno ulažete puno napora u ovu vezu, čineći razdvajanje ličnim neuspehom. Nećete se toliko rastužiti ili naljutiti koliko ćete se iznervirati tapkajući u tvrđavi svoje vladajuće planete Venere: lepota! Distancirajte se od svog katastrofalnog odbacivanja igrajući glamur po kome je vaš znak poznat.

Budite smeli u promenama: obojite kosu, izbelite je, ošišajte – konačno isprobajte onaj drastični izgled koji ste oduvek želeli! Zatim kupite nekoliko novih komada za svoj ormar koji vam vraćaju samopouzdanje i privlače pažnju. Ako se usredsredite na sebe, vratićete vagu u svoju korist – a da ne spominjemo šok onoga koji se o vas ogrešio čineći da se zapita koja još iznenađenja propušta…

Škorpija

Budite oprezni, Škorpije jer jednom kada ste ugrizeni, bodlja vašeg znaka može izaći i zaista naneti stvarnu štetu. Teško opraštate, a vaša reakcija na odbijanje može biti naročito otrovna. Pazite da ne odete predaleko.

U isto vreme imate oštar um i spretnost da otkrijete ono što je skriveno, pa malo kopanja po bivšem može imati dve svrhe: Prvo, verovatno ćete pronaći neukusan komad trivijalnosti o svom starom plamenu ljubavi koji će vas ubediti da je prekid najbolje rešenje, a dva, imaćete pravi zicer na koji ćete nagovestiti (uvek toliko misteriozno) kada e-poštom ili sms-om poručujete bivšem da vraćate njihove rezervne ključeve.

Ne želite da radite sav taj grozni posao? Prihvatite svoj osećaj tajnosti i pošaljite primamljivu tekstualnu poruku koja se čita kao koketiranje, a zatim je brzo propratite sa „Ups! Izvinite! To vam nije bilo suđeno“ i ostavite stvari na tome.

Strelac

Najveća borba sa kojom se većina Strelaca suočava je kako zadržati osećaj lične slobode dok ste deo para – tako da ste sigurno bili ozbiljno zaljubljeni da biste pristaneli na vezivanje! Ovo može pogoditi srce još gore, ali pošto već imate i iskustva i potrebu za šetkanje planetom, neće vam biti teško da se vratite i uživate u svim dodatnim prostorima sada kada letite solo.

Ali zakon ljudske prirode je da malo koji bivši može podneti pogled svog nedavnog romantičnog partnera koji prekida vezu u nanosekundama, pa će ih izgrditi, ako izgledaju da to rade tek onako bez ikakvog napora! Ako budete mogli „slučajno“ da naletite na njih i da vodite ravnodušan razgovor, zaista ćete shvatiti da vaš bivši nikad nije bio dovoljno značajan da biste živeli kompromis.

Jarac

Malo maloprodajne terapije može mnogo da pomogne kada pokušate da prebolite bivšu ljubav – ali niko nije rekao da to mora da bude na VAŠ račun. Vi (i vaši skupi ukusi) ćete možda početi da se osećate bolje sa poslednjom rundom finijih stvari, kupljenom na račun osobe koja vas je stvarno povredila.

Ne, ne biste trebali ukrasti njihovu kreditnu karticu i naplatiti im dugove, ali igrajte strateški: Pretpostavite da se vaš bivši izvinjava, složite se da biste želeli da sednete i razgovarate o prijateljstvu – u restoranu sa 4 zvezdice.

Pijuckajte svoju omiljenu votku sa gornje police, naručite teletinu ili se prepustite dekadentnom desertu dok se „ponovo povezujete” sa jednom ljubavlju. Kada budete zadovoljni, izvinite se što idete u toalet i umesto toga bežite napolje. Dobiće poruku!

Vodolija

Kao najmoderniji znak zodijaka, želećete da vaša osveta bude 3.0. Iako postoji puno načina da ozbiljno (i lako) izvršite potpuno digitalno uništenje laptopa bivšeg, opšta briga vašeg znaka za dobrobit drugih sprečiće vas da odete predaleko.

Ipak, da li znate njihove lozinke za društvene mreže? Bićete u iskušenju da se prijavite kao bivši i zamenite njihove slike profila nečim neugodnim ili ih naterate da prate stranice za političare, glumce, filmove i muziku koju mrze.

Ako imate pristup njihovom telefonu, možda potajno zamenite sve njihove omiljene melodije miksom koji će ih zateći – ili, još bolje, istim onim užasnim pesmama koje se iznova instaliraju. Samo se pripazite da sve ovo može učiniti da izgledate ludo, ali hej, pomalo „čudno“ vas nikada ranije nije uplašilo.

Ribe

Kao slatki znak koji može lako da pobegne u srećniji svet sopstvenog stvaranja, ipak niste najneosvetljiviji znak zodijaka. Imate zaista bogatu maštu i možda će vam trebati samo da vizualizujete svog bivšeg kako dolazi do pakla kako biste se osećali bolje u svojoj situaciji.

Ipak, ako vas svrbi malo osvete, preuzmite podsvest bivšem. Pošaljite kriptične beleške, ostavite nešto tajanstveno na njihovom pragu i pobrinite se da vas neprestano primećuju po gradu, dok vi ostajete nadomak dometa. Pre nego što to shvatite, ući ćete im duboko u um i oni neće moći da se otresu pomisli na vas – dok vi bez njih srećno idete dalje.

Blizanci, Ribe i Devica do 23. aprila upoznaće najružnije lice Marsa u Blizancima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
338 Shares
338 Shares
Share via
Copy link