Lifestyle

5 značenja za žensko “Nije mi ništa”

Muškarci se često žale da ne razumeju ženski jezik. Šta nam znači kada im na poruku odgovorimo ok? Da li smo ljute ili samo u žurbi? Zašto nekada Ne zapravo znači Da? Ali možda i najveća misterija za njih je svakako ona kada im kažemo Nije mi ništa. Dragi pripadnici jačeg pola, pokušali smo da vam kroz nekoliko situacija objasnimo značenje ove rečenice.

U toku svađe

[fliiby]https://flii.by/file/q4zcskdj85o/[/fliiby]

Komšije vas sada već sigurno čuju. Vičete jedno na drugo. U jednom trenutku besno je upitate šta joj je više?! Dobijate daljinski u glavu i odgovor Nije mi ništa!

Značenje – Napustite objekat. Ili je zagrlite. Ili oboje, ne znam stvarno.

Nakon svađe

Posvađali ste se, prošlo je neko vreme, ali ona je i dalje vidno namrštena i dobijate samo kratke odgovore. Kada je pitate šta joj je, odgovoriće vam Nije mi ništa.

Značenje – I dalje je ljuta. Izgleda da ćete morati opet da pričate zbog čega.

Iz čista mira

Vi mislite da je sve super. Šetate ulicom i pričate joj kako vam je protekao dan. Ona samo ćuti o klima glavom. Šta ti je? Nije mi ništa.

Značenje – Nešto ste ipak uradili. Jeste li se okrenuli za zgodnom plavušom? Razmislite još jednom, jer nešto sigurno jeste.

Pogledajte 5 ženskih osobina na koje pada svaki muškarac

Odsutnost

Ako primetite da vam je devojka tužna, rasejana, neraspoložena i kada je pitate šta joj je, odgovor glasi ništa, verujte da nije ništa.

Značenje – Ovo je situacija koja možda i nema veze sa vama. Možda joj je bio loš dan na poslu, ili se rastužila zbog nečega, ali joj se jednostavno ne priča o tome. A možda ste ipak i vi uradili nešto zbog čega je tužna. Oprezno ispitajte situaciju.

umor-stres
Izvor: bedmanufacture

Stvarno

Zamišljeno sedi i gleda kroz prozor. Šta ti je? Ništa.

Značenje – Zamislite, možda joj zaista nije ništa. Ali ste već navikli da pitate. I bolje, jer ako niste, možda bi bilo svašta.

Šta raditi kada pukne duga veza?

 

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

20 Shares
Share via
Copy link