Lifestyle

5 ženskih osobina koje će oterati svakog muškarca

Svi mi tragamo za idealnim partnerom i tokom života razvijamo i dopunjavamo svoju listu kriterijuma koju ta osoba treba da poseduje. Nekim muškarcima važno je da im žena bude lepa, pametna, ambiciozna, drugima je pak važno da bude dobra domaćica, požrtvovana majka, a neki bi možda želeli da im žena bude umetnica, avanturista ili pevačica. Ipak, nekoliko osobina uspeće da otera svakog muškarca.

Gušenje

Takozvano gušenje prvi je razlog zbog kojeg mnogi muškarci odluče da pobegnu glavom bez obzira. Gde si bio? Sa kim? Kad ćeš doći? Zašto? Žene često žele da imaju kontrolu nad situacijom ili su previše obazrive ili jednostavno ljubomorne, pa stalnim zapitkivanjem uspevaju da uguše momke. Umesto da budete dosadne, dajte mu prostora, pa će vam verovatno i sam sve ispričati.

muz-zena-nesuglasice-svadja
izvor; wikimedia.org

Iskompleksiranost

Nemojte non stop glumiti da ste na dijeti, pričati o svojim kilogramima i kako nemate šta da obučete. Pokušajte da se ne hvalite skupim krpicama i da pričate kako izlazite samo na elitna mesta. Nema potrebe da dokazujete bilo kome bilo šta. Budite ono što jeste, bez kompleksa niže ili više vrednosti.

Žena koja je nekulturna

Budite dama u svakoj prilici. To još nikoga nije odbilo. Psovanje, vikanje, pušenje cigareta na ulici, bacanje smeća i drskost prema konobaru ne priliči nikome, a pogotovo ne devojkama. Momci su posebno alergični na ovakve stvari.

Žena koja hoće da ga promeni

Kada ulazimo u vezu normalno je da neke stvari moramo da promenimo. Ipak, nemojte se truditi da promenite nečije mišljenje, stavove, ponašanje. Momcima ovo uopšte nije privlačno, i od žena koje im naređuju i pokušavaju da im nametnu svoje razmišljanje, uglavnom će otići.

muskarac-zena-odnos
Izvor: www.returnofkings.com

Veštačko

Svakako da treba da vodite računa o svom izgledu, da vam kosa bude čista, a nokti uredni. Ali ekstenzije, plastični nokti, i kilogram šminke koja se topi nikoga neće privući. Većina muškaraca možda i neće primetiti da su vam trepavice veštačke, ali ako vam u piće upadne trepavica u toku romantične večere, sigurno vas neće zvati neko vreme.

5 osobina koje privlače svakog muškarca

 

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

108 Shares
108 Shares
Share via
Copy link