ljubljenje-4
Lifestyle Vesti Novi Sad

5 poruka koje će oterati svakog muškarca

Bilo da ste tek na početku veze ili ste već dugo sa svojim partnerom, postoji nekoliko tipova poruka koje apsolutno ne biste trebali da šaljete muškarcima. Neke ih užasavaju i plaše, druge su im preterano napadne ili dosadne. Dopisivanje bilo preko sms poruka, vibera, facebooka ili neke druge aplikacije, postalo je sastavni deo svake veze, a ako ne se ne snalazite dobro na ovom polju, bićete u ozbiljnom problemu. Zato, pre nego što pritisnete send, dobro razmislite.

Roman

Nemojte mu pisati sms koji mora da čita najamnje 5 minuta. Ništa nećete postići. Iznerviraće ga tolika poruka, neće je možda ni pročitati do kraja, pola će zaboraviti, i odgovoriće vam samo na jedan deo, ili ćete dobiti najkraći mogući odgovor. Bolje sačekajte da ga vidite i porazgovarate.

Pročitajte još šta muškarci žele

Samo da proverim…

Ako vam nije odgovorio na poruku pola sata, možda je zaista u nekoj gužvi. Poruka “Samo da proverim da li ti je stigao moj prethodni sms“ će ga samo iznervirati i imaće utisak da ga proganjate. Ako nije ništa hitno, budite strpljive, odgovoriće kad stigne.

decko-devojka-ljubav-udvaranjePreterani izlivi

Muškarci generalno ne vole preterano iskazivanje emocija, pogotovo u sms porukama, koje može ići u nedogled. Ljubim te, volim te, nedostaješ mi, jedva čekam da te vidim, gomila srcadi, poljubaca – deluje pomalo neozbiljno. Naravno, ima i onih koji vole ovaj način komunikacije, ali jedan poljubac ili jednostavna poruka “Mislim na tebe” biće dovoljna da nekome ulepšate dan.

Ozbiljne poruke

Ne započinjite ozbiljne teme preko poruka. Nemojte ga pitati kada će prvi put upoznati vaše roditelje preko sms poruke. Poziv će biti mnogo bolje rešenje ili sačekajte sledeću priliku da se vidite i porazgovarate o ovoj temi.

nova-ljubav-pocetakGde si bio?

Obično dalje sledi sa kim, zašto, kada, zbog čega itd. Znam da vas zanima, ali ponekad se suzdržite i sačekajte da vam sam ispriča kako mu je prošao dan, bez postavljanja milion pitanja i podpitanja. Na muškom jeziku ovo znači proganjanje.

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow