Srbija Zabava

5 urnebesnih Instagram profila koji će vas oduševiti duhovitošću

Sadržaj ovih Instagram profila doneće vam neverovatno mnogo zabave i smeha, prenosi nova. Poistovetićete se sa temama koje su obradili na šaljiv način, a njihove fore zasigurno ćete prepričavati.

DINJA

Glumica Sandra Silađev, poznatija kao Dinja, proslavila se komičnim i satiričnim snimcima koje objavljuje na društvenim mrežama. Ona u svojim kratkim snimcima obrađuje aktuelne društvene teme, a njen humor i ironija s kojom im pristupa, mnoge nasmeje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra (@sandra.siladjev)

LOŠMI PANDA

Iza profila Lošmi Panda krije se Miloš Ivanović koji smešne klipove snima već duži niz godina. Vremenom je napravio i fiktivne likove koje svi znaju: Jadranka, sestra Marija, Eržebet.

Prepoznatljiv je po perikama, otkačenim stajlinzima, gumenim zubima i debelo iscrtanim obrvama i kompjuterizovanom glasu. Kroz svoje klipove Lošmi Panda banalizuje razne društvene fenomene.

MARKO ARSIĆ

Marko Arsić, postao je poznat po svojoj poštapalici “brat moi”, koja je postala toliko zarazna da se nakon prvog slušanja uvuče u memoriju, nakon čega ćete sigurno barem nekoga od svojih prijatelja oslovljavati tako.

Interesantna je i njegova dikcija, koja posebno dolazi do izražaja u klipovima u kojima obrađuje teme poput muško-ženskih odnosa, ortačkih odnosa, pa i onih porodičnih. Tokom snimanja Marko koristi filtere koji mu u potpunosti izmene fizički izgled, što još više doprinosi humoru.

KRUŠEVAC GETO

Kruševac Geto je tandem koji čine Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami. U svojim video-klipovima koji će vas 100% nasmejati do suza, ovi momci karikiraju različite profile ličnosti, od prodavačice u sportskoj radnji, kasirke, razredne, vozača autobusa, roditelja, pijanih osoba i urbanih devojaka.

U njihovoj širokoj lepezi obrađenih tema ne nalaze se samo određeni profili ličnosti, već i mnoge životne situacije u kojima se barem jednom našao svako od nas.

NEGUJ MO SRBSKI

Verujemo da ste do sada svi čuli za profil “Neguj mo srbski”. U samom imenu ovoga profila nailazimo na paradoks – značenje se ne podudara sa onim što je napisano, i u tome je najbolji njihov opis.

Njihove ironične i sarkastične objave sigurno su vas do sad mnogo puta nasmejale.

Kako je klinka jednog nasrtljivca sa Instagrama IQ testom stavila u mali džep

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

12 Shares
Share via
Copy link