Srbija Zabava

5 urnebesnih Instagram profila koji će vas oduševiti duhovitošću

Sadržaj ovih Instagram profila doneće vam neverovatno mnogo zabave i smeha, prenosi nova. Poistovetićete se sa temama koje su obradili na šaljiv način, a njihove fore zasigurno ćete prepričavati.

DINJA

Glumica Sandra Silađev, poznatija kao Dinja, proslavila se komičnim i satiričnim snimcima koje objavljuje na društvenim mrežama. Ona u svojim kratkim snimcima obrađuje aktuelne društvene teme, a njen humor i ironija s kojom im pristupa, mnoge nasmeje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra (@sandra.siladjev)

LOŠMI PANDA

Iza profila Lošmi Panda krije se Miloš Ivanović koji smešne klipove snima već duži niz godina. Vremenom je napravio i fiktivne likove koje svi znaju: Jadranka, sestra Marija, Eržebet.

Prepoznatljiv je po perikama, otkačenim stajlinzima, gumenim zubima i debelo iscrtanim obrvama i kompjuterizovanom glasu. Kroz svoje klipove Lošmi Panda banalizuje razne društvene fenomene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Ivanović 🐼 (@losmipanda)

MARKO ARSIĆ

Marko Arsić, postao je poznat po svojoj poštapalici “brat moi”, koja je postala toliko zarazna da se nakon prvog slušanja uvuče u memoriju, nakon čega ćete sigurno barem nekoga od svojih prijatelja oslovljavati tako.

Interesantna je i njegova dikcija, koja posebno dolazi do izražaja u klipovima u kojima obrađuje teme poput muško-ženskih odnosa, ortačkih odnosa, pa i onih porodičnih. Tokom snimanja Marko koristi filtere koji mu u potpunosti izmene fizički izgled, što još više doprinosi humoru.

KRUŠEVAC GETO

Kruševac Geto je tandem koji čine Nikola Trišić Triša i Nikola Milenković Čami. U svojim video-klipovima koji će vas 100% nasmejati do suza, ovi momci karikiraju različite profile ličnosti, od prodavačice u sportskoj radnji, kasirke, razredne, vozača autobusa, roditelja, pijanih osoba i urbanih devojaka.

U njihovoj širokoj lepezi obrađenih tema ne nalaze se samo određeni profili ličnosti, već i mnoge životne situacije u kojima se barem jednom našao svako od nas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kruševac geto (@getokrusevac)

NEGUJ MO SRBSKI

Verujemo da ste do sada svi čuli za profil “Neguj mo srbski”. U samom imenu ovoga profila nailazimo na paradoks – značenje se ne podudara sa onim što je napisano, i u tome je najbolji njihov opis.

Njihove ironične i sarkastične objave sigurno su vas do sad mnogo puta nasmejale.

Kako je klinka jednog nasrtljivca sa Instagrama IQ testom stavila u mali džep

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

12 Shares
Share via
Copy link