Godišnji horoskop Horoskop

4 znaka koje će sreća snažno prigrliti i pružiti im bezbrižnu 2021. godinu

Astrolozi najvaljuju da će sledeća godina biti daleko uspešnija od ove za sve znakove, u većini oblasti života. Rekli biste, to i nije teško, pošto je nemoguće da se ovakva godina ponovi. Ipak nije uvek tako.

Setite se problema koje ste imali i mislili da su nesavladivi. Doći će i novi, veći i strašniji, ali 4 znaka će sigurno izaći kao pobednici iz većine životnih bitaka.

Za Ovna slede krupne odluke u ljubavi, za Lava je ovo sjajan period za karijeru, Devica će konačno staviti svoj život na prvo mesto, dok Jarca će ovog leta zadesiti prava oluja ljubavi.

Ovan

Od početka leta do avgusta, osobe rođene u znaku Ovna imaće priliku da upoznaju dušu za kojom su odavno tragali. Ovaj odnos nije prolazna avantura, već jaka i trajna veza o kakvoj godinama sanjate.

Oni koji su u vezi, želeće da naprave korak više u odnosu sa partnerom. Mnogi Ovnovi razmišljaće o venčanju, zajedničkom životu i neće se plašiti promena.

Profesionalni i finansijski aspekt života takođe napreduju, pa nemojte da se ustručavate od predlaganja vlastitih ideja.

Srećni brojevi: 1, 22, 34, 45, 76, 3, 9, 98, 43, 10

Lav

Uticaj Jupitera donosi vam sreću u ljubavi, kao i šansu da upoznate dobrog partnera. Najviše šansi za ovu priliku očekuje vas do jula meseca.

Lavovi koji su u vezi ili braku razmišljaju o roditeljstvu, a mnoge od njih do kraja 2021. godine očekuju lepe vesti.

Ovo je odlična godina za za pokretanje novog posla i ostvarenje starih ambicija. Pravite planove za karijerui trudite se da ostvarite željeno – manje kritikujte sebe.

Srećni brojevi: 45, 63, 42, 10, 11, 1, 33, 87, 9, 14

Devica

Očekuje vas vrlo uspešna godina, naročito na polju ljubavi. Od avgusta imaćete sjajnu priliku da upoznate nov eljude i uđete u vezu koja će biti vrlo uspešna.

Oni koji su u emotivnom odnosu obnoviće odnos sa partnerom i pobediće svaku prepreku. Ljubav je jača od svioh izazova!

Device će i u 2021. godini naporno raditi, ako i obično, ali sada se jedna stvar menja na bolje – očekuje vas nagrada za vaš trud i rad. Bićete prijatno iznenađeni i polaskani.

Srećni brojevi: 16, 24, 15, 25, 45, 5, 30, 47, 93, 3

Jarac

Osobe koje su rođene u znaku Jarca očekuje unutrašnji mir i harmonija. U 2021. godini možete očekivati divan poklon Univerzuma ovog leta – prava ljubav!

Ako ste već u vezi, očekuje vas talas prijatnih osećanja i vraća se strast u vaš odnos.

Usamljene Jarčeve očekuje burna i neverovatna romansa. Iako nećete biti raspoloženi za novu vezi, ljubav će se dogoditi iznenada.

Očekuje vas napredak i na polju karijere i finansija. Ovo je godina u kojoj imate sjajnu priliku da stičete nove veštine i znanja, a sa svakim novimsaznajem stičete sposobnost koja će vam doneti prosperitet i poslovni uspeh.

Srećni brojevi: 1, 3, 7, 46, 5, 15, 51, 39, 41, 94

Zašto vaš horoskopski znak nema sreće u ljubavi

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

913 Shares
913 Shares
Share via
Copy link