Horoskop Horoskopski znakovi

4 osobine zbog kojih ne podnosimo Blizance

Za njih kažu da su izuzetno privlačne spoljašnosti, krasi ih velika inteligencija i oštroumlje, uvek su raspoloženi za zabavu i druženje…

Reklo bi se, ne postoji horoskopski znak sa boljim osobinama od Blizanaca. Tako misle oni koji ih ne poznaju.

A njihovi prijatelji i partneri kažu da ne podnose ove četiri njihove osobine, piše Telegraf.

Nisu u stanju da donesu odluku

Pripadnici ovog znaka jednostavno nisu u stanju da brzo donesu odluku. Dvojnost njihovog karaktera ih nagoni da stalno menjaju mišljenje, pa u jednom trenutku žele jedno, a u sledećem nešto sasvim suprotno. Ova osobina izluđuje osobe koje se s Blizancima druže ili su sa njima u vezi.

Umišljeni su

Sama pomisao na rutinu izaziva ospice kod pripanika ovog znaka. Toliko strahuju da će ih neko “zarobiti” da često pogrešno čitaju tuđe signale. Ponekad je poziv na piće samo to, poziv na piće. Ne umišljajte da su vam već odabrali burme i kumove.

Ne trpe da budu sami

Reč je o osobini koja se direktno kosi s njihovom prirodom. Blizanci ne trpe da se osećaju zarobljeno, ali uvek moraju da budu u društvu. Zato često “primoravaju” prijatelje i partnere na druženje, ne mareći da li su ovi umorni, zauzeti ili jednostavno im se ne ide. Pritiskaće ih dok ne popuste.

Prenose nervozu na druge

Budući da su nemirmnog duha, radoznalci koji sve vole da vide i čuju, nije čudo što Blizanci naprosto zrače nervoznom energijom koja ne prija velikom broju ljudi. Oni će za sebe reći da su zabavni i ekstrovertni, ali ljudi s kojima su bliski kažu da ih ta njihova osobina uznemirava.

„Posebne moći“ svakog horoskopskog znaka

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

generic vignette (DESK luftika.rs)
269 Shares
269 Shares
Share via
Copy link