Horoskop Horoskopski znakovi

“Posebne moći” svakog horoskopskog znaka

horoskop-sestre

Glavne karakteristike horoskopskog znaka kom pripadamo su poznate gotovo svima. Međutim, postoje i one osobine koje su skrivene i utkane duboko u nama. Predstavljamo vam zanimljive činjenice koje odlikuju svaki znak, a koje su manje poznate.

Sigurno ćete se pronaći u svom znaku Zodijaka.

Ovan

Kada jednom steknete prijateljstvo sa osobom u znaku Ovna, ono će se teško raskinuti. Međutim, jedna stvar može instant prekinuti prijateljstvo – laž i prevara.

Bik

Ponekad mogu biti previše emotivni, iako to ne važi za njihov znak. U ovom slučaju, pokazivanje previše emocija i brige označava da se ova osoba jako brine za vas i da joj je stalo.

Blizanci

Kada nešto krene “naopako”, Blizanci neće moći da sede mirno i da čekaju da se problem sam reši ili da im neko pomogne. Odmah skaču u akciju i rešavaju problem iz korena.

Rak

Rakovi su osobe koje znaju da “puknu” bez prethodnog upozorenja ili naznaka.

Lav

Lavovi mogu pročitat tuđe namere, ali u diskretnom tonu. Skoro uvek su tačni i zbog toga uvek znaju kako da odreaguju. Uvek su jedan korak ispred svih.

Devica

Pre nego što se upusti u bilo šta, o tome mora da sazna sve detalje, pa čak i one najmanje i najnebitnije.

Vaga

Vole da gledaju u ljude, diskretno ali nekad i direktno, jer ih znatiželja tera da saznaju zašto se neki ljudi ponašaju na određen način.

Škorpija

Škorpije uvek u sebi vode jedan rat – da li da ne veruju nikome ili da budu potpuno verne nekome.

Strelac

Strelčevima ne smetaju loša osećanja i ne vole da se zadržavaju na njima. Njihov moto je: Ako nešto ne možeš da promeniš, nemoj da se nerviraš i nastavi dalje.

Jarac

Mnoge osobe u ovom znaku su fine i dobre, do trenutka kada im zasmetate ili ih prevarite.

Vodolija

Kada pričaju iz srca, ali ne pokazuju osećanja – pokazuju svoju moć koja ima veliki uticaj na mnoge ljude.

Ribe

Ribe su dobri slušaoci. U stanju su da vas slušaju satima i budu vaš izduvni ventil, bez da vam daju osećaj neprijatnosti.

7 vrlina zbog kojih obožavamo Strelca

Čitajte Luftiku na Google vestima

445 Shares
445 Shares
Share via
Copy link