Horoskop Horoskopski znakovi

Ribe, Škorpija i Strelac uvek moraju slušati svoju intuiciju

horoskop-intuicija

Svima se dešava da ponekad imaju snažno predosećanje o budućim događajima. Ipak, tri znaka Zodijaka imaju posebno jaku intuiciju.

Za izraženu intuiciju je potrebno nekoliko pokazatelja u horoskopu. Uglavnom je to veza između Ascedenta, dvanaestog polja, Plutona i Neptuna, piše portal Noizz.

Ono što je takođe važno je radi li osoba na tome da prati taj unutrašnji osećaj i shvati ga na pravi način. Događa se svima da osete nešto, ali možda ne pridaju značaj ili predosećaj povežu s nečim što njima odgovara.

Intuicija je nešto što nam pomaže da donesemo pravu odluku, ali uzalud svako upozorenje ako sama osoba nije dostigla zadovoljavajući nivo zrelosti na duhovnom planu.

Astrološkom analizom, utvrđeno je da najjaču intuiciju imaju Škorpije i Ribe, a može se reći da tu spada i Strelac, samo što se na različite načine manifestuje njihova intuicija.

Ribe

Ribe mogu sanjati neke stvari koje se kasnije obistine ili im ukažu na važan događaj i one nekako najlakše prepoznaju „znakove“.

Dosta ljudi koji su rođeni u ovom znaku su veliki duhovnjaci. Kod njih je taj unutrašnji mir izuzetno važan i ako ga ne nađu, često se odaju porocima i tako beže od stvarnosti.

Ipak, ako se ozbiljno posvete sebi, mogu dostići olakšanje. Njihov moto je „ja osećam“ i uglavnom se rukovode time što su predosetili, što je zapravo intuicija.

Škorpija

Škorpije imaju tu sposobnost da iz pogleda „pročitaju“ šta neko misli.

Imaju istančan osećaj za sve i duboko proživljavaju svaki događaj pa su iz tog razloga sposobne da predosete šta će uslediti.

Ovaj znak tačno oseća vibracije koje dolaze bilo od osobe ili kroz neki događaj. Uvek predosećaju samo što nekad ignorišu „poruke“ i svesno se prepuštaju riziku.

Ovaj znak voli opasnost i uzbuđenje pa baš iz tog razloga njegovi pripadnici neće uvek poslušati sebe, jer su željni akcije. Ovo je posebno izraženo u ljubavi.

Strelac

Strelac je znak koji se takođe može okarakterisati kao izuzetno intuitivan, samo je pitanje da li radi na sebi i kom tipu znaka pripada.

Ukoliko su postigli taj unutrašnji sklad, oni mogu ozbiljno da porade na svojoj intuiciji i prate je, što ih može zaštititi u nekim nezgodnim situacijama.

Ovaj znak ima ogromne kapacitete samo ih, nažalost, ne iskoriste svi.

Imaju tu sreću da im intuicija nepogrešivo ukazuje na opasnosti ali i dobre prilike. Međutim, neće uspeti da protumače ništa ukoliko nisu razvili kod sebe osećaj unutrašnjeg zadovoljstva.

Zašto vaš horoskopski znak nema sreće u ljubavi

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

401 Shares
401 Shares
Share via
Copy link