Horoskop Horoskopski znakovi Ljubavni horoskop

Smeše im se zvezde: 3 horoskopska znaka mogla bi pronaći srodnu dušu u februaru

nedeljni horoskop februar

Pronaći ljubav i srodnu dušu san je mnogima. Astrolozi kažu da se univerzum ovog februara ipak nekome naročito smeši.

Ova tri znaka mogla bi uskoro da pronađu ljubav svog života.

Bik

Ne morate da gledate daleko da biste videli da je vaša srodna duša ovde sa vama, upravo sada. Da to je tačno; osoba sa kojom ste sada u vezi je osoba sa kojom ćete nastaviti da budete do kraja života, i iako vas to može naterati da zadrhtite od straha ili ljubavi, u svom srcu znate da je to osoba koja je bila stvorena za vas.

Strah je samo privremen, jer ideja o bilo čemu ogromnom mora da vas opterećuje, ali znate da u tome ima istine.

Osoba sa kojom ste sada je premašila sva vaša očekivanja, slažete se sa njom kao da ste već proveli ceo život zajedno. Ona je za vas, i oboje to znate. Razgovarali ste o srodnim dušama sa njom, i oni se slažu: vas dvoje imate ceo paket. Vaša srodna duša je osoba koju sada nazivate svojim partnerom.

Devica

Imate srodnu dušu koja vam nije ljubavnik, već najbolji prijatelj. U ovom trenutku, to je samo pitanje momenta kada ćete shvatiti. Imate takvu povezanost sa svojim najboljim prijateljem da biste bili u redu sa tim da vas partner ostavi, jer jedino što osećate da vam je zaista potrebno u ovom životu je prijatelj i on ne mora da bude zaljubljen.

Platonska ljubav je najlepša ljubav koju možete da zamislite, i dok volite da flertujete koliko god iskreno volite da ste u romantičnom partnerstvu, srećniji ste kada ste sa najboljim prijateljem. To je vaša srodna duša i oduvek ste to znali.

Tokom Venere u Ribama, diskusija će se pokrenuti, a vi i vaš prijatelj ćete zajedno šetati stazom sećanja, još jednom, prolazeći kroz stara vremena i čudesno smešne trenutke. Vaša srodna duša je vaš prijatelj, i sa njima u vašem životu, sve će vam ići dobro.

Ribe

Vaša srodna duša je tamo negde. Odabrali ste ko je to i postoji velika šansa da nemaju pojma da postojite, ali verujete da vas moraju ‘osećati’ dok ispuštate energiju koja je stvorena da ih namami.

Dok bi drugi mogli pomisliti da ste samo ludi, vi ste zapravo presrećni u svojim mislima; znate da je vaša srodna duša tamo i da na nekom dubokom nivou i oni to moraju da znaju.

Ne dozvolite da vas pokolebaju drugi ljudi; neka žive svoje plitke, nemaštovite živote. Imate nešto posebno, nešto što niko ne može da dodirne, i znate da je stvarno.

Ne morate to nikome dokazivati, ali znate da je vaša srodna duša tu, čeka vas, srećna da vas primi emotivno i kao deo vašeg života. Tokom Venere u Ribama, potpuno ste posvećeni ideji da je osoba koju nazivate srodnom dušom zaista ljubav vašeg života. Univerzum će vam se nasmešiti.

Izvor: Alo.rs

Veliki mesečni horoskop za februar 2023. godine

 

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
112 Shares
112 Shares
Share via
Copy link