Horoskop Mesečni horoskop

Veliki mesečni horoskop za februar 2023. godine

ljubavni par horoskop

Ovan u riziku od povrede, Bik dobija dobre vesti, Blizanci strastveni, Rak menja posao, Lav postavlja visoke ciljeve, Device čekaju unapređenje, Vaga sklona alergijama, Škorpija ulazi u sukobe, Strelac zabrinut, Jarac ima priliku za novu ljubav, Vodolija u tajnoj vezi, Ribe stabilno.

Pročitajte veliki mesečni horoskop za februar 2023. godine.

Ovan

Posao

Dragi Ovnovi, ulazite u mesec koji će biti jrdan od turbulentnijih, posebno na polju vaše karijere. Imate veliku motivaciju da unapredite svoj status, međutim, prisutne su kočnice koje vas izbacuju iz takta. Odnos sa nadređenima je naelektrisan, pokušavate nametnuti svoju volju.

Ljubav

Ukoliko ste zauzeti, vaš fokus na karijeru će sigurno zasmetati voljenoj osobi, pa je potrebno da unesete više harmonije u odnos i da se ne distancirate od partnera. Ako ste slobodni, osoba koja je par godina starija od vas, a uz to je i ambiciozna, pokušava da nametne svoje prisustvo.

Zdravlje

Moguće su povrede i glavobolje.

Tibetanski horoskop smatra se najtačnijim i evo šta svakom znaku predviđa u 2023. godini

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

HELENA CUPAĆ

Astrolog HELENA CUPAĆ email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

303 Shares
303 Shares
Share via
Copy link